Inschrijfformulier
Data: 5 woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur 6/11, 13/11, 20/1, 27/11 en 4/12/2019

(Jouw gegevens wordt alleen gebruikt voor de inschrijving van deze cursus)
Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam en huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnnummer *
Your answer
Ik ben in het bezit van een *
Required
Hoeveel personen wilt u inschrijven? *
Your answer
Hoe ben je terecht gekomen bij deze cursus?
Opmerkingen
Your answer
Lees a.u.b. de Algemene Voorwaarden
Voordat je je opgeeft voor deze cursus is het belangrijk om deze Algemene Voorwaarden even door te lezen. Zodra je jezelf inschrijft voor deze cursus ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

I N S C H R I J V E N
- Deze cursus gaat door onder het voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Dit zijn minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Inschrijvingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst.
- Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging via e-mail die je inschrijving definitief maakt. Hierbij ontvang je ook de factuur, waarbij je wordt geacht deze binnen de betalingstermijn te betalen. Mocht je hier niet aan voldoen geef ik je plekje helaas aan iemand anders.
- Als een cursus vol zit kun je mij mailen om je op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van je e-mail ‘reservelijst [desbetreffende workshop of cursus]’ en vergeet niet je volledige naam en telefoonnummer toe te voegen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodra er een plekje vrij is gekomen.

A F M E L D E N
- Afmelden dient via de e-mail te gebeuren.
- Als je je afmeldt voor een cursus worden er sowieso €5,- aan administratiekosten ingehouden. Het kost mij namelijk geld om je betaling te ontvangen.
- Bij afmelding tot 21 dagen voor aanvang ontvang je het volledige bedrag terug.
- Wanneer je je tussen 21 – 14 dagen van tevoren afmeldt ontvang je 50% van het betaalde bedrag terug.
- Wanneer je je afmeldt binnen 14 dagen voordat de cursus plaats vindt, dan kan ik helaas het bedrag niet terugbetalen in verband met de gemaakte materiaalkosten en ik geen vervanger meer kan vinden.
- Bij niet verschijnen tijdens de cursus wordt geen geld teruggeboekt.
- Als je zelf een vervanger hebt die mee wil doen in jouw plaats, dan maak ik jouw betaling terug over zodra de betaling van je vervanger binnen is.

A N N U L E R I N G
- De cursus kan worden geannuleerd wegens te weinig deelnemers. Hiervan zul je op de hoogte worden gesteld via e-mail uiterlijk 2 dagen voor aanvang.
- Gemma de Waard behoudt zicht het recht om een cursus ten alle tijde af te lasten. Ik doe er alles aan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt krijgen de deelnemers van de cursus het betaalde geld 100% terug.

A A N S P R A K E L I J K H E I D
- Tijdens de workshops en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op je kleding of spullen. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor, dus denk er altijd aan om oude kleding aan te trekken als we gaan werken met bijv. verf of inkt. We kunnen je kleding of andere eigendommen niet vergoeden als deze hierdoor bevuild of beschadigd raken.
- Gemma de Waard aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

K L A C H T E N
- Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.
- Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heb ik het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

O V E R I G
- Gemma de Waard behoudt zich altijd het recht om de workshops en cursussen inhoudelijk te veranderen. Ook kan ik de prijzen aanpassen van de workshops en cursussen en ik zal dit bijvoorbeeld doen als we andere kosten moeten maken op het gebied van o.a. materialen.
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ik ga akkoord. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy