Prijava sudjelovanja
Sudjelovanje na prvoj Zagrebačkoj međunarodnoj konferenciji o obveznom pravu moguće je prijaviti najkasnije do 10. prosinca 2019. godine. Nakon prijave i plaćanja kotizacije, molimo dostavite potvrdu o plaćenoj kotizaciji putem e-maila na obveznopravo@net.efzg.hr.
Ime i prezime: *
Your answer
Organizacija i radno mjesto: *
Your answer
Poštanska adresa: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Privola za obradu osobnih podataka
Popunjavanjem ovog obrasca, odnosno podnošenjem prijave za sudjelovanje na Zagrebačkoj međunarodnoj konferenciji o obveznom pravu, dajete svoju izričitu privolu Ekonomskom fakultetu - Zagreb (u daljnjem tekstu: Fakultet) kao voditelju obrade da:
- objavi Vaše ime i prezime te pripadnost organizaciji na popisu sudionika konferencije;
- upotrijebi prijavljenu e-mail adresu za svu komunikaciju vezanu uz status prijave, plaćanje kotizacije i obavijesti o konferenciji;
- upotrijebi prijavljenu poštansku adresu za dostavu računa za kotizaciju;
- snimi, obrađuje i distribuira fotografije, audio i video zapise nastale tijekom odvijanja konferencije;
- objavi fotografije, audio i video zapise nastale tijekom odvijanja konferencije na mrežnim stranicama konferencije i mrežnim stranicama te društvenim mrežama Fakulteta;
a sve u svrhu organizacije i provedbe Zagrebačke međunarodne konferencije o obveznom pravu.
Prikupljene osobne podatke Fakultet će pohranjivati, obrađivati i upotrebljavati isključivo u gore navedene svrhe te ih neće ni na koji način učiniti dostupnima trećim osobama.
Popunjavanjem ovog obrasca potvrđujete da je ova privola dana dobrovoljno i da ste upoznati da je u svakom trenutku možete povući te tražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka, kao i da ste upoznati s Vašim pravom na pristup informacijama, pravom na ispravak, pravom na brisanje (zaborav), pravom na ograničenje obrade, pravom na prenosivost i pravom na prigovor. Ako želite povući privolu ili ostvariti bilo koje od navedenih prava, slobodno nam se obratite putem e-maila: obveznopravo@net.efzg.hr. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je povučena. Ova privola ostaje na snazi sve do njenog povlačenja.
Ekonomski fakultet - Zagreb ne odgovara za točnost podataka koji su prikupljeni putem ovog obrasca.
*
Required
Dodatne napomene Organizacijskom odboru:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ekonomski fakultet Zagreb. Report Abuse - Terms of Service