8. Savaria Filmszemle - Pályázati űrlap
A Savaria Filmakadémia Egyesület által 2021-ben 8. alkalommal megrendezésre kerülő, megújuló Savaria Filmszemle célja, hogy évről-évre felkutassa, összegyűjtse és Szombathelyre hívja a Kárpát-medence magyar kulturális értékeit bemutató filmes alkotóit és az általuk készített filmalkotásokat.

A pályázók köre: A szemlére magyar állampolgárok pályázhatnak alkotásaikkal, és olyan, a Kárpát-medencéből érkező alkotók, akik a magyarságról/magyar kulturális értékekről, jelenségekről/ jeles ma is élő, vagy történelmi személyiségekről készítették pályaművüket. A szemlére pályázhatnak továbbá a magyar és kárpát-medencei művészeti egyetemek hallgatói vizsga-, illetve diplomafilmes alkotásaikkal.

Tematika/Tervezett kategóriák: A tematika évenként változó, és három fő csoportra bontható, amik hároméves rotációban váltakoznak:

1. Film- és fotóművészet, Színházművészet, Irodalom (2021)
2. Építészet, Formatervezés (2022)
3. Népművészet, Zene, Képzőművészet (2023)

A kategóriákban elsősorban rövid és egészestés dokumentumfilmeket, valamint ismeretterjesztő filmeket várunk. Tartalmukat tekintve kiemelkedő művészeti/kulturális személyiségeket bemutató portrék, művészeti/kulturális közösségeket, művészeti irányzatokat, a Kárpát-medence tájegységei szerinti kulturális/népművészeti jellegzetességeket bemutató filmek egyaránt bekerülhetnek a szelekcióba. Fontos szempont, hogy a szelekcióban az érték- és hagyományőrzés mellett a jelenleg is zajló kulturális/művészeti változások és irányzatok is helyet kaphassanak, éppen ezért hívjuk a fiatal alkotókat is, hogy itt mutassák be első alkotásaikat.

Beküldési határidő: 2021. április 11. vasárnap 23:59. A határidő után érkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük, minden pályaműhöz külön pályázati adatlapot küldjön be. Helyes kitöltés után a nevezésben megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást, és a filmek feltöltésével kapcsolatos tudnivalókat. Ha 24 órán belül nem kapja meg a visszaigazolást és a szükséges technikai információkat, kérjük jelezze a savariafilmszemle@gmail.com e-mail címen.

A nevezéssel, témakörökkel, lebonyolítással kapcsolatos kérdéseket Lovass Tibor alapító elnöknek kérjük küldeni, a lovasstibor@gmail.com email címre.
Pályamű címe *
A pályamű teljes és pontos címe, maximum 60 karakterben. Kérjük, ügyeljen a helyes kitöltésre, mivel a pályamű címe pontosan ebben a formában kerül majd fel minden információs, internetes, grafikai és videós anyagra. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Készítő(k) neve *
A pályamű készítőinek neve, maximum 60 karakterben. Több név esetén vesszővel elválasztva, de csak a legfontosabb egy, maximum pár készítő, nem komplett stáb! Kérjük, ügyeljen a helyes kitöltésre, mivel a nevek pontosan ebben a formában kerülnek majd fel minden információs, internetes, grafikai és videós anyagra. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Pályamű témaköre *
Kérjük, ügyeljen a pontos kiválasztásra, mivel a művet ez alapján kategorizáljuk. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Pályamű hossza *
A pályamű hossza " óra : perc : másodperc " formátumban. Kérjük, ügyeljen a pontos kitöltésre. A feltöltött film valós hosszával nem megegyező pályázati anyagokat utólagosan kizárjuk.
Hrs
:
Min
:
Sec
Pályázó neve (nem feltétlenül kell megegyeznie a készítővel) *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy neve.
Pályázó e-mail címe *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy e-mail címe. Ezt használjuk a további kapcsolattartásra, ide küldjük a feltöltéssel kapcsolatos tudnivalókat és egyéb technikai, illetve információs anyagokat, úgyhogy aktív címet kérünk megadni.
Pályázó telefonszáma *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy telefonszáma. A számot pluszos országhívóval együtt kérjük megadni (pl. +36 00 0000000).
Pályázó postai címe *
A pályázó, a pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy postai címe, " ország, irányítószám, településnév, utca, házszám " formátumban. Kérjük, helyes címet adjon meg, mivel díjazás esetén erre a címre küldjük a nyereményeket, ha azokat nem tudják személyesen átvenni.
Hozzájárul a pályamű HTOE-tagtelevíziók műsorába szerkesztéséhez? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy