Fondul de Urgență - Granturi pentru organizații locale implicate în lupta anti-COVID-19
ARC oferă prin Fondul de Urgență destinat sprijinirii spitalelor în lupta anti-Covid, 5 finanțări pentru a răspunde nevoilor legate de pandemie din capitală și județele declarate în cod roșu (Alba, Cluj, Harghita, Sălaj, Timiș și municipiul Bucuresti) datorită ratei de infectare cu Covid-19 la data de 26 octombrie 2020 . Ne dorim să identificăm ONG-uri parteneri locali care să identifice nevoile spitalelor și să gestioneze aceste finanțări pentru a ne asigura ca ajungem acolo unde este cel mai urgent nevoie de sprijin.

Finanțările vor putea fi folosite pentru achiziționarea de echipamente de protecție, aparatură medicală, sau alte nevoi specifice asociate efortului de combatere a efectelor Covid-19. ONG-urile care aplică pot folosi un procent de maxim 5% din valoarea finanțării pentru costuri de administrare.

Solicitările vor fi analizate pe măsură ce acestea sunt trimise echipei ARC, în limita fondurilor disponibile.
Numele organizatiei solicitante
Date de contact (persoana de contact, e-mail, telefon):
Date de identificare (CUI, website-ul organizatiei)
Descrieți pe scurt dacă organizația a mai fost implicată în acțiuni / campanii de sprijinire spitale.
Suma solicitată (exprimată în RON):
Detalii despre nevoile identificate. Mentionati spitalul beneficiar, produsele pe care doriți să le achiziționați, cantitatea, pretul, furnizorul/rii identificați și costul. Nevoile pot să vină din partea unuia sau a mai multor spitale. Daca sprijiniti mai multe spitale, va rugam sa ne oferiti aceste detalii pentru fiecare spital in parte.
Dacă valoarea achiziției este mai mare decât suma alocată din această finanțare, vă rugăm să menționați ce alte surse de finanțare sunt asigurate pentru acoperirea valorii totale a achiziției.
Oferiți detalii despre dimensiunea și urgența nevoilor identificate.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Pentru Relatii Comunitare. Report Abuse