Cicle de xerrades Actualitza't
Organitzat per:
Dijous 15 de juny a les 19h amb Daniel Lafuente "Empreses que funcionen vs. empreses que no funcionen: Les claus de l’èxit"
A l'Escorxador (Carrer de l'Escorxador, 19 - Vilafranca del Penedès)
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon
Your answer
Empresa
Your answer
Situació actual *
Franja d'edat *
Protecció de dades *
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de JCI Vilafranca i de Joves d'Empresa únicament per a la finalitat de rebre informació d'activitats formatives del cicle Actualitza't i altres activitats. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a info@jcivilafranca.org
Required
________________________________________________________________________________
Formulari d'inscripció a les xerrades que formen el cicle de xerrades "Actualitza't" organitzat conjuntament per la JCI Vilafranca i Joves d'Empresa.

El lloc de les xerrades s'anunciarà amb temps als inscrits.

En finalitzar cada una de les xerrades, els assistents tindran l'oportunitat de poder parlar directament amb els ponents o amb la resta d'assistents a la xerrada, amb l'objectiu d'ampliar la seva xarxa de contactes.

La inscripció només té com a objectiu controlar l'aforament de les xerrades i tenir una previsió per la sessió de networking que es realitzarà al finalitzar l'acte.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of JCI Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms