Aanmelden opbouw / afbreek 2019
Bij deze het formulier voor de op- en afbouw van de verschillende onderdelen in de DAN speelweek 2019. Elk moment in de speelweek waar we opbouw of afbouw vrijwilligers voor zoeken staat hierin vermeld.

Op het moment van het publiceren van dit formulier zijn we nog op zoek naar vele vrijwilligers dus geef alsjeblieft aan op welke momenten je zou kunnen helpen deze week. Zonder vrijwilligers kunnen wij niet garanderen dat alle activiteiten door kunnen gaan. Dus mocht je zelf nog iemand weten die een handje kan helpen dan graag het formulier ook door diegene in laten vullen. Op deze manier kunnen we een goede indeling maken met de juiste gegevens erbij.

Dit jaar zal er weer een whatsapp-groep komen voor alleen de opbouw en afbreek vrijwilligers zodat we in de week zelf voor onvoorziene momenten snel vrijwilligers kunnen bereiken en mobiliseren.

Op voorhand alvast hartelijk dank voor jullie inzet tijdens de aankomende speelweek. Elke vrijwilliger zal (incl. gezin) worden uitgenodigd voor de afsluitende BBQ op vrijdag 30 augustus.

Voor vragen kun je altijd mailen naar speelweek@stichtingdan.nl.

Namens Stichting DAN,

Marko Schiedam | Ronald Kuijpers

Email address *
Naam *
Your answer
Mobiel telefoonnummer *
Your answer
Ben je jonger dan 18 jaar? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Dan. Report Abuse - Terms of Service