JFC! Formulari de preinscripció Taller Juntes fem CIRC!
Des de l'Àmbit de Gènere, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Sabadell us fem arribar aquest formulari per tal de poder realitzar la vostra preinscripció en el taller Juntes fem CIRC!

Adreçat a mares i fills/filles en edats compreses entre els 12 i els 15 anys que vulguin tenir un espai per reforçar el seu vincle físic i emocional.

El taller és gratuït i tindrà lloc tots els dimarts, de 18 a 19:30 h, del 16 d’octubre al 27 de novembre a l’Estruch.

*La sol·licitud de preinscripció no dóna dret a cap plaça. Les inscripcions no seran definitives fins que us comuniquem (correu electrònic o telèfon) que heu estat admeses/os als tallers sol·licitats.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
NIE/DNI *
ex. 12345678-A
Your answer
País d'origen
Your answer
Data de naixement *
dd/mm/aaaa
MM
/
DD
/
YYYY
Nom i cognoms del fill o filla *
Your answer
Data de naixement de la filla o fill *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça postal *
ex: Carrer, Avinguda, Passatge, etc, número, pis, porta.
Your answer
Codi postal
Your answer
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Com heu rebut la informació
Cessió de dades
D’acord amb els termes que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades RGPD 2016/679 i altra legislació vigent l’Ajuntament de Sabadell* tractarà les dades personals necessàries per a l’activitat del servei de Gènere, Feminisme i LGTBI de la Regidoria de Drets Civils i Gènere , amb la finalitat d’informar i gestionar les activitats de la regidoria.Les vostres dades no seran cedides a cap altra persona jurídica o física, sense la vostra autorització explícita. Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a qualsevol oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sabadell. Les vostres dades es conservaran mentre l’/la interessat/da no en sol·liciti la supressió.
Cessió de dades: *
Required
Drets d'imatge
Per tal de no vulnerar l’article 18 de la Constitució, així com la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge, així com la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener de protecció jurídica al menor, modificació del codi civil i de la llei d’enjudiciament civil (art. 4 Dret a l’honor, a la intimitat i a la pròpia imatge), autoritzo la presa i publicació d’imatges en el decurs de les activitats que es puguin dur a terme individualment o en grup, ja sigui a través de fotografia, web municipal, xarxes socials o de vídeo amb l’únic objectiu de difondre el servei.
Drets d'imatge *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service