LOP 05 - The Devils Dungeon
The number in the parenthesis indicates how many boxes you should check to be correct in that quiz number.
Email address *
Complete Name (Family Name, Given Name) *
Contact Number (and WhatsApp No. if available) *
1. What events mark the beginning of the 1,000 years? *
Answer: 1 Thessalonians 4:16. For the Lord himself shall descend from heaven with a shout, ... and the dead in Christ shall ____ first.Revelation 20:4, 5 And they lived and reigned with Christ a thousand years. But the rest of the dead lived not again until the thousand years were finished. This is the first resurrection.
1 point
2. What else will happen at the first resurrection? *
Answer: 1 Corinthians 15:51, 52. We shall not all sleep, but we shall all be ______________, In a moment, in the twinkling of an eye, at the last trump: for the trumpet shall sound, and the dead shall be raised.
1 point
3. Who will be raised in the second resurrection, and when will it take place? *
Answer: John 5:28, 29. All that are in the graves shall hear his voice, And shall come forth; they that have done ____, unto the resurrection of life; and they that have done evil, unto the resurrection of damnation.
1 point
4. What is the condition of the earth during the 1,000 years? *
Answer: Isaiah 24:1. Behold, the Lord maketh the earth __________, and maketh it waste, and turneth it upside down.Jeremiah 4:23-26 I beheld the earth, and, lo, it was without form, and void; and the heavens, and they had no light. I beheld the mountains, and, lo, they trembled. ... There was no man, and all the birds of the heavens were fled. ... The fruitful place was a wilderness, and all the cities thereof were broken down at the presence of the Lord, and by his fierce anger.
1 point
5. Where will the saints be during the 1,000 years, and what will they be doing? *
Answer: John 14:3. I will come again, and receive you unto myself; that __________ __ ____, there ye may be also. (three word answer)Revelation 20:4 And I saw thrones, and they sat upon them, and judgment was given unto them: ... and they lived and reigned with Christ a thousand years.
1 point
6. What will happen at the close of the 1,000 years? *
Answer: Zechariah 14:1, 4, 5, 9. Behold the day of the Lord cometh, ... And his feet shall stand in that day upon the mount of ________, which is before Jerusalem on the east, and the mount of __________ shall cleave in the midst thereof. ... And the Lord my God shall come, and all the saints with thee. ... And the Lord shall be king over all the earth.
1 point
7. What will happen next to free Satan from his prison? *
Answer: Revelation 20:5, 7. But the rest of the dead lived not again until the thousand years were finished. ... And when the thousand years are expired, Satan shall be ________ out of his prison.
1 point
8. What will Satan do when the wicked are raised? *
Answer: Revelation 20:8, 9. And shall go out to ______________ the nations which are in the four quarters of the earth, Gog and Magog, to gather them together to battle: the number of whom is as the sand of the sea. And they went up on the breadth of the earth, and compassed the camp of the saints about, and the beloved city.
1 point
9. At this crucial moment, what will stop everything? *
Answer: Revelation 20:11, 12. And I saw a great white _________, and him that sat on it, ... and the dead were judged out of those things which were written in the books, according to their works.
1 point
10. What will happen after the wicked are judged? *
Answer: Romans 14:11. As I live, saith the Lord, every knee shall ______ to me, and every tongue shall confess to God.Philippians 2:10, 11 That at the name of Jesus every knee should __________, of things in heaven, and things in earth, and things under the earth; And that every tongue should confess that Jesus Christ is Lord, to the glory of God the Father.
1 point
11. What will happen next? *
Answer: Revelation 20:9. ______ came down from God out of heaven, and devoured them.Revelation 20:15 And whosoever was not found written in the book of life was cast into the lake of __________.
1 point
12. After the fire goes out, what will God do for His people? *
Answer: Isaiah 65:17. For, behold, I ______ new heavens and a new earth.
1 point
13. Where will God and the righteous finally live? *
Answer: Matthew 5:5. Blessed are the meek: for they shall inherit the __________.Revelation 21:3 Behold, the tabernacle of God is with men, and he will dwell with them.
1 point
14. Jesus says, "I go to prepare a place for you." John 14:2. He has a mansion for you in the holy city. Will you now accept His offer of life eternal so He may give you the new birth and prepare you for His kingdom? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy