Helen Kennedy workshop
HOGYAN DOLGOZZUNK AZ ÁLOMMAL A GESTALT-TERÁPIÁBAN?
és
GESTALT ÉS SPIRITUALITÁS

2017. május 13-14.

E két nap során szeretnénk közelebb kerülni az álmok világához, kideríteni és kipróbálni, hogyan dolgozhatunk velük terapeutaként. Arra is szeretnénk ránézni, hogyan tudja a mindennapi spirituális gyakorlat támogatni a terápiás folyamatot, és hogy e gyakorlat és a Gestalt-terápia között milyen közös vonások fedezhetők fel.
Bővebb információ a kurzusról és Helenről itt található: http://gestalt.hu/helen-kennedy-hogyan-dolgozzunk-az-alommal-a-gestalt-terapiaban-muhely-2017-05-13-14/. Erre a workshopra elsősorban végzett és leendő terapeutákat várunk.

A workshop 2017.május 13-án, szombaton 9 órakor kezdődik a Millenáris Pszichológiai Központban, Budapesten a III.kerület Lövőház u. 33-ban, május 14-én, vasárnap kb. 18 órakor ér véget. (szombaton 8, vasárnap 7 munkaóra + a szünetek). A workshop angol nyelven zajlik. Tolmácsolást biztosítunk.

A workshop ára: 66 ezer Ft + Áfa.
MAG-tagoknak: 60 ezer Ft + Áfa

MaG tagok a részvételi díj megfizetéséhez kérhetnek támogatást az Egyesülettől magánszemélyként.
Ha nem vagy tag, de szeretnél támogatást kérni, akkor be tudsz lépni az Egyesületbe az alábbi adatlap és a tagdíj megfizetésével itt: http://gestalt.hu/kapcsolat/tagsagi-jelentkezes/
Kontakt-telefonszám: +36 30 9149-793 Gulyik Irén

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms