SAJV - Kerstballen Nieuwjaars Toernooi - 
Ook als je niet van SAJV bent kun je gewoon meedoen. Deelname is gratis. Je geeft je als koppel op. Iedereen die in de C B of A speelt, is welkom. 

Je kan een jongens, meiden of mix team opgeven. 

We spelen 2 tegen 2: Kerstbooom toernooi. Elke ronde is een team een kerstbal die in de kerstboom aan een tak hangt. Uiteindelijk wil je geen kerstbal laag in de boom zijn maar de piek op de top van de kerstboom. 

Je kan in een toernooironde teams uitnodigen die 1 tak hoger hangen dan je eigen team. Wedstrijden zijn tot de 7 punten. 

Als het lagere team wint gaan die omhoog in de boom en de verliezers omlaag. Als het lagere team verliest blijft het niveau hetzelfde. 

Als alle velden vol zijn, ga je in de wacht staan. Wacht je langs het veld met je partner en de tegenstanders tot het veld leeg is. Wacht je niet langs het veld kan je plek overgenomen worden door een andere wedstrijd. 

Als je een team uitnodigt en deze weigert dan kan de wedstrijdleiding bepalen de uitdager automatisch te laten winnen. 

Je kan zelf bepalen of je alles meedoet, later komt of eerder stopt. Elke ronde husselen we alle teams weer in de kerstboom. Wel zo makkelijk! Rondes gaan door bij minimaal 8 team die zich hebben opgegeven. 

Een toernooironde duurt 45 minuten. Hier kun je zelf zoveel mogelijk wedstrijden spelen als mogelijk. Je hebt dus 45 minuten om zo hoog mogelijk in de kerstboom te komen. 

7 Januari Sporthal Wethouder Verheijhal. 

Toernooirondes*:
10:00 - 10:15 Opbouw
10:15 - 11:00 Ronde 1
11:00 - 11:45 Ronde 2
11:45- 12:30 Ronde 3
12:30- 13:15 Ronde 4
13:15 - 14:00 Ronde 5
14:00 Opruimen

* Afhankelijk van de inschrijvingen kan het zijn dat rondes komen te vervallen. dit zal via e-mail worden vooraf worden gedeeld. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dit toernooi spelen we met teams van 2 personen. 

Hoe heet speler 1 van je team? 
*
Hoe heet speler 2 van je team?  Als je een derde persoon hebt kun je die op het toernooi zelf opgeven. Je speelt wel maar met 2 personen in het veld! *
Wat is de teamnaam van je koppel?  *
Welke rondes verwacht je mee te doen? Je bent de hele dag natuurlijk welkom!

Je speelt wanneer je zelf teams uitdaagt en hoe meer je wint hoe hoger je in de kerstboom komt
Teams kunnen zelf pauze nemen wanneer ze willen.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sportjeal. Report Abuse