Prijava za program "Startuj svoju biznis ideju"
Razvojni biznis centar Kragujevac vas poziva da se uključite u projekat „Startuj svoju biznis ideju“, koji, zahvaljujući podršci Grada Kragujevca, organizujemo sa željom da podstaknemo i motivišemo mlade da po završetku studija, razmišljaju i o razvoju sopstvenog biznisa, kao mogućnosti i karijernom izboru, a po modelu i uzoru na uspešne mlade preduzetnike.
Projekat se finansira iz budžeta grada Kragujevca, a u saradnji sa Kancelarijom za mlade Kragujevac. Zahvaljujući podršci Grada, pokrećemo ovu inicijativu razvijanja programa i edukacije za mlade, a sve u cilju povećanja zapošljivosti mladih.

Kroz program obuke za studente imaćeš priliku da razvijaš svoju ideju, družiš se i učiš od najboljih, iskusnih biznis eksperata i trenera. Zato te pozivam da se prijaviš i osiguraš svoje mesto u obuci za razvoj poslovne ideje po „Lean canvas“ metodologiji.

Obuka se sastoji od:

Četiri kratke, praktične i zanimljive sesije - radionice na sledeće teme:
• Ideja i njen razvoj
• Razvoj proizvoda / usluge
• Razvoj tržišta, prodaja i način obezbeđivanja prihoda
• Startap finansije
Ime i prezime podnosioca prijave *
Kontakt telefon *
Fakultet i smer koji studiraš *
Godina studija *
Kratak opis biznis ideje koju želite da razvijate na obuci (problem koji rešavaš, rešenje koje nudiš, kupci/korisnici/tržište) *
Saglasan/na sam da moji podaci budu anonimno obrađeni u svrhu funkcionisanja projekta. Podaci se ne dele sa trećim licima van projekta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Razvojni biznis centar Kragujevac. Report Abuse