Formular de înscriere la programul de formare "Terapiile prin mediere artistică-punte între abilitate și dizabilitate. Utilizarea muzicii, dansului și artelor plastice în dezvoltarea personalității și recuperarea elevilor cu cerințe educative speciale"
Stimată doamnă, stimate domn,

Pentru a vă înscrie la programul de formare vă rugăm să completați datele de mai jos și să transmiteți formularul.

Considerăm că înscrierea dumneavoastră la programul de formare prin completarea formularului online constituie un angajament ferm de participare.

Casa Corpului Didactic a Județului Bihor, conform politicii sale de prelucrare a datelor cu caracter personal, elaborate conform Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016, păstrează confidențialitatea asupra tuturor informațiilor obținute și care fac obiectul unor contracte sau care sunt necesare pentru buna desfășurare a activităților ce țin de atingerea obiectivelor specifice Casei Corpului Didactic a Județului Bihor, ia toate măsurile necesare pentru a păstra toate informațiile personale în condiții de siguranță și confidențialitate.
Toate persoanele care se vor înscrie la programul de formare continuă vor beneficia de prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.
Dragi colegi, înainte de a decide dacă sunteți de acord ca datele dvs. personale care vă vor fi solicitate pentru înscrierea la programul de formare continuă mai sus menționat, să fie folosite și prelucrate, vă rugăm să accesați link-ul https://drive.google.com/file/d/1uib8_Iubpb_xI_qpVmw6yInzYuo8oo1Z/view?usp=sharing să citiți cu atenție informațiile din material și apoi să vă exprimați opțiunea:
Vă mulțumim!Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prin completarea acestui formular, declar că: *
Required
Prin completarea acestui formular, declar că: *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Casa Corpului Didactic Bihor. Report Abuse