Volonteri urbanog sporta i kulture
Prijava za sudjelovanje na EU projektu.

Projekt "Volonteri urbanog sporta i kulture" traje 36 mjeseci (2020. - 2022.), a u njega je uključeno šest zemalja Europe: Hrvatska, Estonija, Irska, Poljska, Slovenija i Ukrajina. Prijaviti se mogu sve osobe između 16 i 30 godina.

Cilj ovog projekta je omogućiti mladima stjecanje različitih kompetencija i osobni razvoj kroz uključivanje u urbane sportske događaje kako bi kasnije s tim stečenim kompetencijama bili konkurentniji i mogli se lakše zaposliti.

Svaki sudionik će proći NOOB trening koji je uvod u volontiranje na urbanim sportskim događajima. Trening će trajati dva dana, a nakon uspješno završenog treninga osigurano im je volontiranje na urbanom sportskom događaju. Ovo je jedinstvena prilika svim mladim ljudima koji žele raditi na sebi i otkrivati nove stvari.

Sudjelovanjem u ovom projektu volonteri će steći:
~ uvid u svijet urbanog sporta
~ iskustvo u volontiranju na urbanim sportskim događajima
~ organizacijske vještine
~ sposobnost rada u timu
~ komunikacijske vještine
~ potvrdu o sudjelovanju
~ Youthpass certifikat
____________________________________________________________________________________

Pannonian Challenge je festival ekstremnog sporta i glazbe koji uključuje volontere od 2010. godine.

Ovaj festival traje od 3. do 7. lipnja 2020. na lijevoj obali Drave kod osječkog kupališta Copacabana. Sudionici projekta "Volonteri urbanog sporta i kulture" dobit će mogućnost sudjelovati u najvećem festivalu ekstremnog sporta u Hrvatskoj koji svoje korijene vuće iz davne 1999. godine.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy