Intentieverklaring de-Groenedraad
Intentieverklaring voor deelname in een collectief zonnedak met energiecoöperatie de Groene Draad.

Hartelijk dank voor je belangstelling om gezamenlijk een zonne-energieproject in onze postcoderoos te realiseren. Als je wilt deelnemen kun je hieronder je gegevens invullen. We hebben deze informatie nodig om de energiecoöperatie op te kunnen richten en daarmee ook een indicatie te hebben van het aantal zonnepanelen dat er nodig is. Als de energiecoöperatie is opgericht en we 50 leden hebben dan worden de panelen geïnstalleerd en gaan we van start. De stroomproductie gaat dan beginnen.

Je kunt lid worden door een of meer certificaten af te nemen. Een certificaat is gelijk aan één zonnepaneel. Om te bepalen hoeveel certificaten je wilt afnemen moet je weten hoeveel stroom je in een jaar verbruikt. Een zonnepaneel levert ongeveer 250 kwh per jaar. Dus als je jaarverbruik 3000 kwh is dan komt dat neer op 12 zonnepanelen, dus 12 certificaten. Meer certificaten afnemen is niet zinvol omdat je niet meer energiebelasting terugkrijgt dan je betaalt op basis van je verbruik.

Deze verklaring verplicht je nu nog tot niets. Na oprichting van de energiecoöperatie wordt er een oprichtingsbijeenkomst belegd en teken je de ledenovereenkomst. Dat is het moment om je inleg over te maken naar de Groene Draad, daarna ben je definitief lid.

Als je behoefte hebt aan meer informatie of nadere uitleg dan kan je dat in de opties hieronder aangeven.

Naam: *
Your answer
Adres:
Your answer
Postcode en Woonplaats:
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
Telefoonnummer:
Your answer
Aantal certificaten dat je denkt af te nemen: *
Your answer
Wil je extra uitleg over de-Groenedraad? *
Opmerkingen en/of vragen
Your answer
Vriendelijk bedankt!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.