Reservatieformulier
Reserveer hier in enkel klikken uw plaatsen voor onze najaarsproductie
Voor welke dag wil u reserveren? *
donderdag 27/12, vrijdag 4/1 en zaterdag 5/1 VOLZET
Voor hoeveel personen? *
Onze tafels zijn voorzien per 8 personen. Bent u met meer, zal uw groep gesplitst worden. Gelieve in de opmerkingen aan te geven hoe we dit mogen doen. Bijvoorbeeld een groep van 10 personen verdelen over één tafel van 4 en één van 6.
Your answer
Op welke naam mogen wij de reservatie zetten? *
Graag voor- én achternaam, bedrijfsnaam of naam vereniging.
Your answer
Naar welk e-mailadres mogen wij de bevestiging sturen? *
Wij gebruiken uw adres om u een bevestiging te kunnen sturen. Zonder bevestiging en bijbehorende betaling is uw reservatie niet definitief. OPGELET: overdag worden er géén reservaties verwerkt. Dit gebeurt handmatig en zal pas 's avonds gebeuren. Wees geduldig en verwacht niet meteen antwoord.
Your answer
Eventuele vragen of opmerkingen
Tafelsplitsing en/of mogelijks slechthorende of slechtziende personen. BELANGRIJK: als u vrijkaarten heeft, gelieve het aantal ook hier te vermelden om te vermijden dat u een fout bedrag krijgt om te betalen.
Your answer
Toestemming GDPR *
Ik geef hierbij uitdrukkelijk toestemming om mijn naam en e-mailadres op te nemen in een lijst om mij op de hoogte te houden van verdere producties van 't Veussels Tonjel. Deze gegevens zijn enkel voor intern gebruik en worden in geen geval doorgegeven aan derden.
Opgelet: het kan gebeuren dat de automatische mail (die dadelijk zal volgen) in uw spam of ongewenste mail terechtkomt. Indien nodig, kijk deze mappen dan even na en voeg 't Veussels Tonjel toe aan de lijst met veilige afzenders. Druk hieronder op "verzenden"
Op de smartphone? Scroll even terug naar boven nadat je op 'verzenden' hebt gedrukt. Om de één of andere reden doet het programma dit niet automatisch en dan kan je de bevestiging niet lezen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.