FORMULAR RETUR/ SCHIMB
Trimite-ne acest formular completat, doar dacă doreşti să returnezi sau sa schimbi unul sau mai multe produse din comandă. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare,lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original (nedeteriorat), însoțit de factura. În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizițiile online) sau comandarea altui produs (Va rugam sa verificati daca marimea dorita este disponibila!), cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă. Returul se poate face doar prin CURIER RAPID. În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.
Nume și prenume client *
Număr telefon client *
Numārul comenzii *
Introduceti numărul comenzii
Returnez următorul/ următoarele produse: *
Introduceti numele produsului si mărimea sau codul de bare
Motiv retur: *
Optiuni de retur: *
În cazul în care ați ales înlocuirea produsului sau schimbul mărimii va rugăm sa completați mărimea/modelul pe care doriți sa il primiti (cel puțin aceeași valoare)
Detalii plata (Optional)
Se completeaza daca se opteaza pentru primirea contravalorii in bani. Se introduce contul IBAN, banca si numele titularului
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Master shoes. Report Abuse