Geld voor nieuwe lokalen scouts Sint Paulus en scouts Intakt Leuven
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Renteloze leningen
Voor renteloze leningen vragen we een minimaal engagement van 1000 euro. We betalen het jaarlijks terug op 20 jaren en starten met afbetalen na 2 jaren, normaal vanaf 2023*.
Je kan kiezen voor een standaard Scouts-lening waarbij je vanaf 2023 tot 2040 55.5 euro per schijf van 1000 euro terugkrijgt.
Of je kan je sympathie voor scouts Sint Paulus en scouts Intakt Leuven tonen met de SymPol-lening, waarbij je 100 euro schenkt en vanaf 2023* tot 2040 50 euro per schijf van 1000 euro én een warm scoutsgevoel terugkrijgt.
Beide soorten leningen zullen contractueel afgesloten worden na de goedkeuring van de bouwaanvraag en het afbetaalplan zal starten na 2 jaren (*).

Ik engageer me voor het aangaan van
voor het volgende bedrag
Clear selection
Ander bedrag steeds veelvoud van 1000 aub
U zal na de goedkeuring van de bouwaanvraag gecontacteerd worden voor de details nodig voor de verdere uitwerking van het contract. Het is mogelijk om een andere begunstigde aan te duiden in dit contract.
Fiscaal aftrekbare giften
Giften ter ondersteuning van dit project van meer dan 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en zijn nu al welkom via een rekeningnummer van Scouts en Gidsen Vlaanderen (BE55 4096 5041 4144  -  KREDBEBB) met vermelding van projectnummer FAG 5-408 en projectnaam BOUW LOKALEN ST PAULUS INTAKT LEUVEN.
Ik laat jullie hierbij weten dat ik het volgende bedrag heb gestort voor de nieuwe lokalen van scouts Sint Paulus en scouts Intakt Leuven
Clear selection
Vergeet niet het projectnummer en de projectnaam te specifiëren!
Scouts en Gidsen Vlaanderen bezorgen jullie het fiscale attest.
Bedankt voor jullie gulle steun!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy