Sök utskottsordförande & kassör
Hur söker man?
Söka och nominera till poster gör du genom detta formulär. Ansökningsperioden är mellan den 2017-04-27 och 2017-05-12, så se till att ansöka och nominera innan dess. Har du frågor om utskotten eller posterna i sig är det bara att höra av sig till styrelsen på styrv@matnat.se eller till tidigare postinnehavare.

Beskrivning av utskotten

AktiV
MatNat-sektionens aktivitetsutskott, AktiVs uppgift är att regelbundet anordna underhållande aktiviteter för alla sektionens medlemmar, både nya som gamla. Aktiviteterna skall passa för alla, oberoende fysisk kapacitet och tidigare erfarenheter, samt fokusera på aktiviteter som inte nödvändigt förknippas med alkohol. Det kan vara aktiviteter såsom sykvällar, brädspelskvällar, filmkvällar, pluggkvällar och idrottsaktiviteter.

Pub- och häfvutskottet
Pub- och häfvutskottets uppgift är att regelbundet anordna pubkvällar och häfvaktiviteter för sektionens medlemmar.

Näringslivsutskottet
Näringslivsutskottets uppgift och syfte är att upprätthålla och knyta kontakter med arbetslivet och sektionens alumner (alumn = person som tagit examen, dessa kan tillföra många näringslivskontaker). Utskottet ansvarar för att organisera och utveckla kontakter mellan MatNat och näringslivet, samt för att hitta sponsorer till sektionen. Det åligger även utskottet att vårda kontakten med sektionens alumner och anordna event för att stärka bandet mellan sektionens medlemmar och dess alumner.

Rekryteringsutskottet
Det är rekryteringsutskottets uppgift att ansvara och organisera marknadsföringen av MatNat mot gymnasieskolor och andra potentiella matematiker/naturvetare.

Arkiv-verkeriet
Det är arkiv-verkeriet, Akriv-V:s uppgift att löpande sammanställa sektionens
historia, tillse att historiska dokument bevaras, samt bistå styrelsen med skapandet av nya styrdokument och utveckling och uppdatering av gamla.

Informationsutskottet
Det är informationsutskottet uppgift att underhålla och sköta driften av MatNats hemsidor, samt ansvara för att hemsidorna inte strider mot gällande lagar och regler. Utskottet ansvarar även för informationsflödet inom sektionen och arkiveringen av MatNats historia.

Söker du själv eller nominerar du någon? *
Namn på sökande/nominerad (För- & efternamn) *
Your answer
Mail till sökande/nominerad (mail som kollas regelbundet) *
Your answer
Jag söker/nominerar till posten... *
Required
Kort beskrivning av dig själv *
Your answer
Varför söker du denna posten/posterna? *
Your answer
Har du några relevanta erfarenheter för posten/posterna? *
Your answer
Något övrigt du vill dela med av dig själv?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms