Aanmeld-formulier overblijven schooljaar 2017/2018
BELANGRIJKE INFORMATIE
In het komende schooljaar 2017/2018 zullen hulpouders ingepland worden voor de groepen 1 t/m 4. In de midden- en bovenbouw groepen komt in principe alleen een vaste kracht in de klas en de kinderen poetsen zelf hun tafeltjes en vegen de klas.

Uiteraard zijn ouders/verzorgers van kinderen in de midden- en bovenbouw zeer welkom om in de onderbouw groepen te (blijven) helpen!
In het uiterste geval bij tekort aan vaste krachten kan het voorkomen dat er op een bepaalde dag 2 hulpouders worden ingepland in plaats van 1. Dit kan ook voorkomen in de middenbouw groepen.

ALLE hulpouders worden ingepland in de onderbouw groepen, waarbij we zoveel mogelijk proberen om u in te plannen in de (onderbouw)klas van uw eigen kind. Het kan zijn dat, als we bij bepaalde klassen hulpouders tekort komen, u (gedeeltelijk) ingedeeld wordt in een andere klas dan die van uw eigen kind. Als u dat NIET wilt geef dit dan aan op dit formulier (aan het einde in het daarvoor bestemde veld)!!

Heeft u bijzondere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden dan kunt u dat ook vermelden aan het einde van dit formulier in het venster wat hiervoor bedoelt is.

We zorgen ervoor dat er in iedere groep een vaste kracht en eventueel een hulpouder is zodat het overblijven voor de kinderen met rust en regelmaat verloopt.
Wij doen dan ook een dringend beroep op u om u voor zo veel mogelijk overblijfuren aan te melden en meerdere beschikbare dagen in te vullen. Vooral op DINSDAG en DONDERDAG kan een tekort aan hulpouders ontstaan.

Overigens is het niet zo, dat alleen de ouders/verzorgers zich kunnen aanmelden als hulpouder. Ook andere familieleden of vrienden mogen voor u in de plaats komen helpen met overblijven. Graag zelfs als u zelf niet kunt!

De kinderen en ouders op de Panta Rhei kunnen voordelig en fijn overblijven omdat we samen hier zorg voor dragen. Uw hulp is noodzakelijk om dit voort te zetten!

De Overblijfcommissie en de kinderen rekenen op u!

Voornaam ouder:
Your answer
Achternaam ouder:
Your answer
Straatnaam + nummer:
Your answer
Postcode:
Your answer
Woonplaats:
Your answer
Telefoonnummer:
Your answer
E-mailadres:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms