Student Pass
Pentru ca este un eveniment de comunitate si pentru ca an de an reunim oamenii pasionati de online, este momentul ca Webstock sa isi deschida larg portile pentru studentii si masteranzii care au o fascinatie pentru tot ce inseamna social media, digital si online. Daca studiezi PR, marketing sau advertising si iti doresti sa intalnesti oamenii din industrie care conteaza, te invitam sa soliciti o invitatie gratuita, completand formularul de mai jos.

Acreditarile vor fi acordate incepand cu data de 1 septembrie, in mai multe serii, pana pe 30 septembrie. Acreditarile nerevendicate (neconfirmate) in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare. Verificati de aceea in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folositi Gmail. Organizatorul isi rezerva toate drepturile de a acorda sau retrage acreditarile.

Cu prietenie,
Echipa Evensys
Nume *
Prenume *
Adresa de e-mail *
Facultate *
Specializare *
Motivatie - De ce doresti sa participi la Webstock 2019? *
Ce ai dori sa afli la Webstock 2019? *
IMPORTANT
Ne dorim sa pastram legatura pentru viitoarele editii Webstock, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Acord Marketing *
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy