MALOLJETNIČKE TRUDNOĆE I RODITELJSTVO - 2. dio (Mreža podrške za maloljetne roditelje)
Seminar je namijenjen stručnjacima iz područja zaštite prava djece i obitelji koji se u svojem radu susreću s maloljetničkim trudnoćama i roditeljstvom, a koji su sudjelovali na seminaru Maloljetničke trudnoće i roditeljstvo – Iskustva u radu i mogućnosti, održanom u svibnju 2018. u Osijeku ili u listopadu 2018. u Vodicama.

Seminar se održava s ciljem jačanja kompetencija stručnjaka za rad s maloljetnim roditeljima te stvaranja neformalne mreže za pružanje stručne podrške maloljetnim roditeljima, stoga pozivamo motivirane stručnjake koji su spremni sudjelovati u radu neformalne mreže

Ispunjavanjem ovog obrasca prijavljujete se na navedeni seminar, a o konačnom odabiru za sudjelovanje obavijestit ćemo Vas mailom nakon što zatvorimo prijave (nakon 22.03.2019.)

Seminar započinje 29.03.2019. u 11:30 sati te završava 30.03.2019. u 14:30. Za sve sudionike osigurani su troškovi ručka, večere i osvježenja za vrijeme trajanja seminara. Za sudionike kojima je potreban smještaj, biti će osigurano noćenje u Termama Jezerčica. Putni troškovi za sudionike seminara nisu osigurani od strane organizatora. Broj sudionika ograničen je na 20.

Za dodatne informacije obratite nam se na kristijan@udrugaroditeljakpk.hr ili telefona na broj 01/4855-578.

Email address *
Ime i prezime: *
Your answer
Naziv institucije/organizacije: *
Your answer
Zanimanje/radno mjesto: *
Your answer
Kontakt broj (Mobitel) *
Your answer
Sudjelovala/o sam na seminaru: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Roditelja Korak po Korak. Report Abuse - Terms of Service