Работилница за изработка на 3Д видео анимација (Скопје Креатива 2017)
На оваа форма може да се пријавите на работилницата за изработка на видео анимација во рамки на Скопје Креатива 2017. Краен рок за пријавување на тим е до 27.02.2017 (Понеделник). Тимот треба да се состои од 3 до 5 членови.

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за учество на работилницата ќе добијат знаење за изработка на 3Д анимации во Autodesk Maya и ќе може да се натпреваруваат за најдобра анимација во рамки на Скопје Креатива 2017.

Курсот ќе се одржи на Факултетот за информатичко технологии и компјутерско инженерство - ФИНКИ во почетокот на март.

Проектот е под покровителство на Град Скопје, а во организација на ЈУ КЦ Александар Македонски.
Повеќе детали за настанот може да добиете на http://skopjekreativa.mk/index.php/mk/

Име и презиме *
Your answer
Средно училиште *
Your answer
Мејл за контакт *
Your answer
Членови на тимот (од 3 до 5 членови). Ве молиме да внесете име, презиме и е-mail адреса *
Your answer
Одберете тема *
Дадете краток опис на вашата идеја за анимацијата за одбраната тема
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service