Taller de Electrònica DIY
Dissabte 19 desembre 2020, 11 a 14 h
per MARTÍ GUILLEM (VALÈNCIA)

En aquest taller els assistents podran aprendre les bases de l'electrònica DIY (Do It Yourself, 'fes-ho tu mateix'), per tal de poder introduir-se en el món de la construcció d'aparells i instruments musicals propis. Com funciona un circuit, alguns components electrònics, les diverses interfícies de control, etc.

S’exploraran possibilitats de generació de so amb la protoboard i alguns circuits integrats per a generar oscil·ladors controlats i modulats per llum.
Email address *
Nom i cognoms *
Nombre y apellidos
Telèfon *
Any naixement *
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Reglament General de Protecció de Dades-UE.
El responsable del tractament de les seues dades de caràcter personal és l’Ajuntament d’Alcoi, amb domicili a la Plaça d’Espanya, 1 (03801 – Alcoi). La finalitat per a la qual seran tractades les seues dades és la gestió de la inscripció als tallers o cursos organitzats per Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi. La legitimació per a realitzar aquest tractament està basada en l’exercici de poders públics conferits al responsable del tractament i/o compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament. No es comuniquen dades a altres entitats. Els drets que vosté té com a persona interessada consisteixen en: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat i, si escau, retirada del consentiment prestat. La manera d’exercir aquests drets s’indica en la informació addicional. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades en https://www.alcoi.org/ca/areas/participacion_ciudadana/derecho_acceso_info.html
*
Marcant aquesta casella manifeste el meu consentiment exprés, inequívoc i informat per al tractament de les meues dades personals en els termes exposats en aquesta clàusula. //// Marcando la presente casilla manifiesto mi consentimiento expreso, inequívoco e informado para el tratamiento de mis datos personales en los términos expuestos en esta cláusula.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy