Dinantia (Comunicació Ampa-Famílies)
Benvolgudes famílies,

A AMPA Manyanet Molins apostem per les noves tecnologies. Per aquest motiu hem decidit començar a utilitzar l'aplicació mòbil Dinantia per a la comunicació entre l' AMPA i les famílies. Es tracta d'una nova eina senzilla i ràpida.

Amb Dinantia rebreu en el vostre mòbil les notificacions oficials de l' AMPA, informació directa i immediata de les activitats que realitzem.

Donar-se d'alta és molt senzill, només heu d' omplir les següents dades:

PROTECCIÓ DE DADES – Responsable: AMPA SANT MIQUEL ARCANGEL. Finalitat del tractament. Gestionar i informar de les activitats organitzades per l’entitat. Conservació de les dades. Un cop completada la relació contractual, es retornaran les dades, encara que podran conservar-se, degudament bloquejades, mentre poguessin derivar-se responsabilitats de la relació contractual. Destinataris. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Les dades seran comunicades a l'entitat asseguradora per al necessari compliment de la finalitat. Drets. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit al RESPONSABLE del fitxer. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy