Inloopmomenten #Gent2030

Gent wil in 2030 Europese Culturele Hoofdstad worden. Dat is een titel voor steden die geloven in de kracht van cultuur, en die via cultuur maatschappelijke uitdagingen aanpakken. Daar geloven wij in. In Gent zetten we cultuur in om samen te leven met àlle Gentenaars, te versterken wat ons verbindt en te omarmen wat ons anders maakt, om ruimte vrij te maken - in onze wijken én in onze hoofden. Het is een manier om te zeggen: hier kan iedereen zich thuis voelen, en hier mag iedereen zichzelf zijn. In 2026 weten we of we de titel op z’n Gents gaan mogen vieren, en zo de rest van Europa met ons verhaal kunnen inspireren.

Op onze website www.gent2030.eu vind je al heel wat informatie over het stappenplan en de timing, het concept en het waardenkader, het voortraject, … . Heb je zelf nog vragen over het concept? Heb je ideeën, grote of kleine plannen? Of wil je simpelweg polsen hoe je kan meewerken aan dit traject? Leg het voor aan het Team #Gent2030 tijdens de 2 inloopmomenten: Op 26 mei van 15u-17u (+after-drink) in het Palmarium van GUM (Gents Universiteitsmuseum) of in Trefpunt op 28 juni om 10u-12u (+broodjeslunch)

Vul deze FORM in om jou aan te melden voor de inloopdagen

ps Noteer alvast ook deze data in je agenda: Van 3 tem 7 oktober organiseren we een stadsbrede 'KICK-OFF #Gent2030: A space of belonging’ met tal van talks, workshops, bijeenkomsten en inspiratiemomenten.

 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam & Voornaam
E-mailadres
Ik kom graag naar het inloopmoment op
Clear selection
Ik wil graag de nieuwsbrief van #Gent2030 (Stad Gent) ontvangen.
Clear selection
Ik wil graag de nieuwsbrief van Gents Kunstenoverleg ontvangen.
Clear selection
EXTRA VRAGENLIJST : Uit een intensief voortraject kwamen noden naar boven waar we nu mee aan de slag gaan. We zoeken naar mensen, initiatieven, projecten, experimenten, onderzoeken, organisaties of bedrijven die op vlak van de verschillende thema's een steen verleggen. We kijken daarvoor niet alleen naar het brede kunstenveld, maar naar de stad in al haar facetten. Doel is om de krachten en competenties in Gent in kaart te brengen en met elkaar te verbinden. Help mee door deze vragenlijst in te vullen! 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gents Kunstenoverleg. Report Abuse