Coding Pirates DIKU Workshops
Scratch Workshop:
Scratch er en af de nemmeste måder at lære hvordan man kan lave spil. Hvis du er ny i Coding Pirates eller ikke har så meget erfaring er scratch lige for dig!
På workshoppen starter vi med en introduktion til programmering og scratch helt fra bunden. Vi skal lave en masse spil og når workshoppen er slut har er du godt på vej til at lave dine egne mesterværker.

Stencyl:
Stencyl er en såkaldt "Game Engine" hvor man kan lave seje spil, det er sværere end scratch men de spil man laver kan lægges på App/Play store. Denne workshop er ment til dem der allerede er dygtige i scratch.


Sonic Pi:
Sonic Pi er et super sejt programmeringssprog til at lave sin egen elektroniske musik! Vi vil lege med musik i stil med 8-bit arcadespil og musik der er forskellig hver gang den spilles vha. tilfældighed. De færdige musikstykker og lydeffekter kan bruges til dine spil eller uploaded til Soundcloud. Denne workshop er ment til dem der allerede er dygtige i scratch.

3D print:
Vi starte med at lave navneskilte/nøgleringe ved hjælp af et simpelt 3d program der hedder sketchup og går derefter i gang med at lave avancerede figurer i programmet blender.
Det vil også være muligt at få lavet en 3D scanning af en selv som man kan printe ud.

Hvilke workshops vil du helst på? *
Er det første gang du er til Coding Pirates? *
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms