Consumul cultural și bunăstarea psihologică pe perioada pandemiei Covid 19
Care este relația ta cu ARTA și CREATIVITATEA în perioada pandemiei Covid 19? Prin acest sondaj căutăm să înțelegem care este conexiunea dintre artă, creativitate și starea de bine la nivel psihologic.

Completarea chestionarului e un scurt moment de terapie în sine, o clipă de reflecție care te va ajuta să-ți înțelegi mai bine emoțiile din această perioadă. Te invităm să îți aloci 10 minute de liniște, să meditezi la cum ți-ai petrecut aceste săptămâni de izolare și să răspunzi la întrebările din chestionar.

Informațiile sunt colectate și prelucrate în mod anonim și confidențial și vor fi utilizate în mod exclusiv pentru cercetare. Nu sunt solicitate date de contact sau date de identificare, asocierea dintre răspuns și persoana care a completat chestionarul fiind astfel imposibilă.

Te rugăm să răspunzi la chestionar până în 25 iunie 2020 și să îi inviți și pe cunsocuții tăi să îl completeze. Chestionarul poate fi completat și în limbile engleză, română, maghiară, italiană, slovenă, franceză și olandeză. Detalii: www.art-wellbeing.eu.

Acest sondaj face parte din proiectul Art & Well-being, realizat de Centrul Cultural Clujean, (România), BOZAR (Belgia), UGM (Slovenia) și Fundația Bruno Kessler (Italia) și co-finanțat prin Programul Europa Creativă al Uniunii Europene.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centrul Cultural Clujean. Report Abuse