Höntsyn ulkolentiksen 10.8.2019 ilmoittautuminen
Tämänkesäinen Höntsyn ulkolentisturnaus pelataan Kaukajärven vapaa-aikatalon beach-kentillä lauantaina 10.8. noin klo 10-16 välisenä aikana.

Ilmoittaudu mukaan! Aikainen ilmoittautuja 31.7. mennessä säästää rahaa, ilmoittautumismaksu tuolloin 20 / 15 euroa (alehintaan oikeutettuja Höntsypassin omistajat sekä opiskelijat, eläkeläiset ym. aleryhmät). Elokuussa hinta on 25 / 20 euroa, ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.8. klo 12.

Jos ilmoittautuneet jakautuvat sopivasti ja turnaukseen saadaan vähintään neljä lohkoa, pelataan turnaus alusta asti kahden tasoisessa sarjassa (kilpa vs. semi/harraste). Jos lohkoja on korkeintaan kolme, pelataan perinteisesti samantasoisissa alkulohkoissa. Mikäli ilmoittautuneita on tooosi paljon, on mahdollista tehdä kolmekin eritasoista sarjaa.

Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan pelimaksun mikäli et tule paikalle. Peruutus on mahdollinen vain pakottavan esteen vuoksi. Pakottavan esteen vuoksi tehty peruutus on maksuton 3.8. mennessä, sen jälkeen peruutusmaksu 10 euroa. Mikäli teet oharit eli et tule paikalle etkä ilmoita siitä laisinkaan, veloitetaan täysi turnausmaksu kaksinkertaisena.

Jos keliennuste on erittäin heikko, saatetaan turnaus perua tai siirtää - tällöin ilmoittautuneilla on luonnollisesti mahdollisuus peruutukseen ja maksun palautukseen.

Nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Postiosoitteesi, myös toimipaikka ja postinumero *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Kaiken varalta
Your answer
Jos turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kumpaan mieluummin osallistut? *
Toiveesi otetaan tietysti huomioon, mutta osallistujien jakautumisesta riippuen pidätämme oikeuden sijoittaa osan porukasta eri sarjaan kuin heidän toiveensa on.
Mihin ryhmään kuulut turnausmaksun suhteen? *
Muista ottaa opiskelijakortti tai vastaava todistus mukaan turnaukseen mikäli haluat alennuksen sillä perusteella
Miten haluat maksaa? *
Muita toiveita tai terveisiä
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service