ILTA Talvileiri 2019
Seinäjoen ILTAn järjestämä ILTA Talvileiri pidetään Ruurikkalassa, Pe-Su, 22.-24.2.2019.

ILTA Talvileiri 2019 on upea mahdollisuus tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin nuoriin. Opetus keskittyy kutsumuksen löytämiseen. Osa opetuksesta toteutetaan kanavien kautta, jossa leiriläiset saa paikan päällä valita mieleisensä aihepiirin. Iltapäivisin leirillä on monenlaisia ulkoilumahdollisuuksia, mutta sisälläkin saa olla lautapelien ja teekuppien äärellä. Illat vietetään Jumalan kohtaamisessa, hengailussa ja hauskanpidossa.

Leirin hinta: 60€ per henkilö. Hinta sisältää majoituksen ja ruoat Ruurikkalassa. Majoitus ryhmähuoneissa, lämpimissä sisätiloissa. Oma pyyhe, lakanat/makuupussi ja tyyny mukaan.

Ruurikkalaan järjestetään yhteiskyyti Seinäjoelta. Bussi lähtee kirkolta perjantaina 22.2.2019. klo 16.30. Palaamme Seinäjoelle sunnuntaina 24.2. noin klo 16. Bussin hinta on 10€. Jos tulet bussilla, se maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä (yhteishinta tällöin 70€).

Lähetämme muutaman viikon sisään leirikirjeen jossa lisää tietoja leirille mukaan otettavista tavaroista ja leirimaksun suorittamisesta.

Ruurikkalan osoite on: Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi

Tervetuloa mukaan!
/Pekka & Neea Perho sekä Seinäjoen ILTA tiimit

Leiriläisen Nimi *
Your answer
Leiriläisen syntymäaika: *
MM
/
DD
/
YYYY
Kotikunta *
Your answer
Sähköpostiosoite (lähetämme lisätietoa sähköpostitse) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Leiriläisen esiintyminen leirikuvissa *
Leirillä otettuja kuvia voidaan hyödyntää mainosmateriaaleissa esim. sosiaalisessa mediassa tai seurakunnan nettisivuilla. Jos leiriläinen on alle 18 vuotias, huoltajan tulee täyttää tämä kohta. Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista:
Huoltajien luvat (alle 18 vuotiaat)
Päivän aktiviteeteissa voi päästä moottorikelkalla vedettävän kumirenkaan kyytiin. Iltaisin leiriläisillä on mahdollisuus käydä saunassa ja avannossa uimassa. Jos leiriläinen on alle 18 vuotias, haluamme huoltajan luvan moottorikelkan kyytiin nousemiseen ja avantouintia varten. Sähköpostiin tulevassa leirikirjeessä on erilliset lupalaput avantouintia ja moottorikelkan kyytiin nousemista varten. Pyydämme että lappu tuodaan leirille mukaan huoltajan allekirjoittamana, mikäli alle 18 vuotias haluaa osallistua kyseisiin aktiviteetteihin.
Allergioita?
Jätä kenttä tyhjäksi mikäli allergioita ei ole.
Your answer
Majoitustoive?
Voit nimetä yhden tai useamman henkilön kenen kanssa toivot pääseväsi samaan huoneeseen (huoneita on rajoitetusti, pyrimme kuitenkin täyttämään majoitustoiveet parhaalla mahdollisella tavalla).
Your answer
Muuta tärkeää tietoa (lääkkeitä, tms)?
Jätä kenttä tyhjäksi mikäli lisätietoja ei tarvita.
Your answer
Matkustustapa *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service