A tanulás jövője MOOC - regisztráció

Sok szeretettel köszöntünk minden érdeklődőt!

Az alábbi kérdőív kitöltésével regisztrálhatsz a 2020-ban induló online kurzusunkba.
Ez egy ún. tömeges nyílt online kurzus (MOOC), azaz bárki számára ingyenesen felvehető és kontaktóra nélkül, a megadott idősávokon belül, saját ütemedben szabadon elvégezhető.
A kurzusban többek között az alábbi témákkal foglalkozunk, központban a digitális pedagógiával, online eszközökkel:
- Együttműködő tanulás
- Játékosítás a tanórán
- Differenciálás
- Önszabályozó tanulás

A kurzuson való részvétel ingyenes.
A kurzus elsősorban pedagógusok számára készült, de minden érdeklődőt szívesen várunk!

A regisztrációt követően várhatóan február 24-én küldjük ki a meghívókat a kurzus online felületére.
Amennyiben később (február 24. után) töltöd ki a regisztrációt, a regisztrációt követő 48 órán belül adunk hozzá a kurzus online felületéhez.

A kurzus elvégzéséhez szükséges tevékenységeket igazoltan elvégzők részvételi igazolást is igényelhetnek.
Név *
Ezzel a névvel fogsz szerepelni a kurzusban és a résztvevők közös térképén. Kérjük, a teljes nevedet add meg.
Your answer
Email cím *
Ezzel az email címmel fogsz tudni belépni a Tempus Közalapítvány Canvas felületére, illetve ide fogod megkapni a kurzussal kapcsolatos értesítéseket. Az értesítési beállításaidat az első belépést követően fogod tudni megváltoztatni. Kérlek ügyelj rá, hogy pontosan add meg az email címed, különben nem fogod megkapni a regisztrációhoz szükséges levelet!
Your answer
Intézmény neve *
Ez az intézmény vagy helyszín fog szerepelni a résztvevők közös térképén, ezért kérjük, az intézmény (és a tagintézmény, ha van) teljes nevét, pontosan add meg.
Your answer
Intézmény címe *
Ez az intézmény vagy helyszín fog szerepelni a résztvevők közös térképén. Kérlek ellenőrizd, hogy pontosan adtad-e meg a címet! Otthoni cím megadását nem javasoljuk. Amennyiben nincs jelenleg intézményi bázisod, a városod főterét vagy egy számodra szimbolikus helyet is megadhatsz. Kérjük, így add meg a címet: irányítószám, település neve, utca, házszám.
Your answer
Vettél már részt online kurzusban? *
Szakmai háttér *
Kérjük, jelöld meg, milyen pozícióban dolgozol jelenleg! Amennyiben többféle szerepben is dolgozol, azt jelöld meg, amellyel a legtöbb időt töltöd.
Tervezed-e, hogy a kurzus kötelező tevékenységein felül az ajánlott tartalmakkal is megismerkedsz? *
A kötelező tevékenység nagyjából 2-3 órát vesz igénybe hetente, ezen felül további tartalmakat is kínálunk a kurzusban, általában heti 3-5 óra időkeretben.
Döntően milyen eszközön szeretnéd a kurzus tevékenységeit végezni? *
Mióta dolgozol az oktatás területén? *
Milyen gyakran használsz IKT eszközöket a tanóráidon? *
Szeretnék értesítést kapni az alábbiakról: *
Required
Iratkozz fel a Tempus Közalapítvány hírlevelére!
Honnan hallottál a kurzusról? *
Kérlek amennyiben például közösségi felületen találkoztál a kurzussal (Facebook) add meg annak melyik oldalán, csoportjában.
Your answer
Az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom. *
Az adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva tekintheted meg: https://tka.hu/a-tanulas-jovoje-mooc-adatvedelmi-tajekoztato-2020
Ebben az évben kísérleti jelleggel a kurzuson belül bizonyos témáknak/tantárgyaknak csoportokat (kvázi minikurzusokat) hozunk létre, amelyekben az adott témával foglalkozó résztvevők találkozhatnak, saját gyűjteményeket készíthetnek és egyéb közös tevékenységeket végezhetnek. Keressük azokat az önként vállalkozó résztvevőket, akik szeretnénk ilyen csoportokat vezetni előre meghatározott pedagógiai célok mentén. Amennyiben van ötleted egy téma vezetéséhez és vállalnád egy ilyen csoport irányítását a kurzus aktív időtartama alatt, kérjük a következő kérdésben válaszd a "Jelentkezem témavezetőnek és elfogadom a Tájékoztatóban foglaltakat." választ, és a következő oldalon add meg a csoport témáját és a csoportban elérni kívánt pedagógiai célt. A kurzus aktív időtartama: Február 24 - Május 1. A csoportok élén a témavezető áll. A témavezető feladatairól és hatásköreiről szóló Tájékoztatót itt találod: https://tka.hu/docs/palyazatok/(dis)kurzus_vezetoknek2002051434.pdf
A jelentkezők közül választjuk ki azt az 5 személyt akik az idei évben kísérleti csoportjainkat vezetik majd.
Témavezetésre jelentkezem: *
A fentebb leírtaknak megfelelően. A "Jelentkezem témavezetőnek és elfogadom a Tájékoztatóban foglaltakat." válasz bejelölésével elfogadod a "Tájékoztató a (dis)kurzusokról és a témavezetők feladatairól" című dokumentumban foglaltakat. A csoport témáját és célját az igen válasz jelölése után a következő oldalon tudod megadni.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy