INSCRIPCIÓ TALLER KIT DE SUPERVIVÈNCIA PER CREATIUS. MARÇ 2020
SERVEIS COMUNICACIÓ I CREATIVITAT - Ingenia moments
Hola! sóc la Laia Martínez, omple el següent formulari per inscriure't al Taller Kit de supervivència per creatius, del proper 7 de març al coworking La casa de fusta a càrrec d'Isabel Méndez de Firmado Por. T'he preparat també algunes preguntes per conèixer millor el teu negoci/ projecte i poder enfocar els continguts al que necessites :) qualsevol cosa pots escriure'm a hola@ingeniamoments.com Gràcies! :)
Nom i cognoms *
Mail *
Telèfon de contacte *
Població *
Com t'has assabentat del curs? *
Tens un negoci? *
Required
A quina disciplina artística et dediques? és igual si és un projecte a temps complet o és hobby :) *
En què t'agradaria millorar? *
Què t'agradaria aprendre al curs? Quins dubtes tens? *
Altres. Aquí pots comentar el que et vingui de gust que vulguis afegir. Suggeriments, idees, impressions, etc. *
Moltes gràcies! :) Per fer efectiva la INSCRIPCIÓ, fes ingrés dels 35€ al següent número de compte i envia'm captura de pantalla o resguard de pagament al mail hola@ingeniamoments.com. >> ES65 0081 0224 5400 0119 7721 (Banc Sabadell - Laia Martínez Bagué) <<
LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ ES COMPROMET A TRACTAR DE FORMA ABSOLUTAMENT CONFIDENCIAL TOTES LES SEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS L'ESTABLERT EN EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES UE 2016/679 (RGPD) I LLEI ORGÀNICA 3/2018, DE 5 DE DESEMBRE, DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS (LOPDGDD).
L’inscrit/a autoritza a LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ a tractar les seves dades personals, i atorga aquesta autorització de manera expressa, precisa, inequívoca i informada. En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i la LOPDGDD s’informa de les següents dades:
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS: LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ con NIF: 47769068T. C/ Cavallers 51. 25002 Lleida.Telèfon: 660 854 459, e-mail: hola@ingeniamoments.com.
FINALITAT DEL TRACTAMENT: tractarem les seves dades personals amb la finalitat d'informació i organització del Taller Kit de supervivència per creatius. No se li enviarà informació promocional relacionada amb la marca. Si vol estar informat de l'activitat de LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ, rebre comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis, llançaments, promocions i activitats pot demanar-ho AQUÍ: http://eepurl.com/cEI90z
CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no és sol•liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
DESTINATARIS: Les seves dades seran tractades per LAIA MARTÍNEZ BAGUÉ.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy