Disc Golf EB 2020 - felmérés
Kedves Disc Golfosok!

Az alábbi formanyomtatvány kitöltésével információt adtok a Magyar Repülőkorong Szövetség - Disc Golf Bizottsága részére a 2020-as Európa-bajnokságon való részvételi szándékotokkal kapcsolatban.

A divíziókra vonatkozó kérdések kivételével az itt megadott válaszok nem köteleznek titeket semmire, számon se fogunk senkin semmit kérni, ugyanakkor tény, hogy a kérdések a disc golfos aktivitásotokkal kapcsolatosak, azaz a számunkra azért hordoznak információt a magyar kontingens kialakításával kapcsolatban. A divíziókra vonatkozó kérdésekkel azt szeretnénk megtudni, hogy első és másodsorban melyik divízó érdekel titeket, ezen választásotokat véglegesnek fogjuk tekinteni.

Nagyon fontos, hogy ha akár ambíció, akár reális terv, akár csak egy álom szintjén is megfordult a fejedben az, hogy az országot képviseled a kontinens viadalon, akkor töltsed ki ezt a kérdőívet. Másképp szólva, a "nem vagyok még elég jó", "nem fogom tudni megengedni magamnak", és hasonló gondolatok ne tartsanak vissza téged a kitöltéstől.

Köszönjük,
MRKSZ Disc Golf Bizottsága

Email *
Nevem *
Hányadik életévem töltöm be 2020-ban? *
Elsősorban melyik divízióban kívánsz indulni? *
Másodsorban melyik divízióban kívánsz indulni? *
Idén hány DG versenyen vettél részt?
Jelenleg, vagy ebben a szezonban havonta vagy hetente mennyi időt töltesz felkészüléssel / edzéssel? Amikor edzel, akkor miket szoktál csinálni?
Tervezel-e a holt szezonban (november-február) bármilyen disc golf-fal kapcsolatos edzést, felkészülést, gyakorlást? Ha igen, akkor körülbelül mit?
Ha mondjuk 2020 Márciusában megtudod, hogy részt vehetsz az EB-n, és neked kellene a saját felkészülési programodat összeállítani, akkor hogyan nézne ki a z EB-ig hátralevő fél éved? Kérjük, hogy olyasmikre koncentrálj, hogy heti/havi hány alkalommal szeretnél ezt vagy azt gyakorolni, illetve, hogy nagyjából hány versenyre szeretnél eljutni.
Jelenleg a disc golfos karriered/fejlődésed során tartasz valahol. Hol/hogyan képzeled el az egy évvel idősebb temagadat disc golfos szempontból, hova szeretnél eljutni?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy