II Caminada de la Federació Catalana de Drogodependències
Més informació: fcd@fcd.cat - www.fcd.cat
Participació limitada a 300 persones

CAL PORTAR: Roba còmode, calçat apte per caminar per camins de muntanya baixa, aigua suficient i alguna cosa lleugera per menjar.

20 d'Octubre de 2018 a les 9.30h / SORTIDA: Baixador de Vallvidrera / RECORREGUT: Parc Natural de Collserola
Nom i cognoms:
Your answer
Nº DNI/NIE/Passaport (per la cobertura de l'assegurança):
Your answer
Correu electrònic:
Your answer
Sexe:
Talla Samarreta - S'entregarà una samarreta a cada participant, però no garantim que podem facilitar la talla indicada.
Selecciona la teva entitat o entitat que t'ha convidat:
CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, t’informem del següent: L'entitat responsable de les dades facilitades lliurement és la Federació Catalana de Drogodependències (FCD) (NIF G59921858), amb seu a C/ Quevedo, 2-baixos, Barcelona, telèfon 932890530 i correu electrònic fcd@fcd.cat. La FCD tractarà la informació que ens facilites per tal d’oferir aquesta activitat de l'entitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a accedir a les teves dades, rectificar, cancel·lar, dret d'oposició, d'oblit, de limitació i portabilitat. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir informacions d'activitats relacionades amb la sol·licitada. Indica a continuació si estàs interessat/da en rebre més informació de les activitats de la FCD:
Autorització Drets d'imatge: Durant la Caminada es faran fotografies grupals per la memòria anual de la FCD, web i xarxes socials (facebook i twitter) de l'entitat. Les imatges estan destinades a la difusió pública de la Caminada, però no a un ús comercial. Aquesta autorització podrà ser revocada en qualsevol moment contactant al correu: fcd@fcd.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociación Bienestar y Desarrollo (ABD). Report Abuse - Terms of Service