*** Приматијада 2017 ***

Овогодишња ,,Приматијада" ће се одржати у Будви (Црна Гора) у периоду од 27.4. до 2.5.2017. године. Цена пуног пансиона у комплексу хотелу ,,БИП" и вилама хотела ,,Парк" износи 110€ + превоз 35€ (за чланове спортских екипа и студенте са научним радовима је обезбеђен попуст од стране факултета). У цену пуног пансиона урачуната су 5 ноћења са сва 3 оброка, на бази шведског стола. На пут се креће 26. Априла око 22 часа са платоа који се налази иза благајне београдског сајма, а повратак у Београд је 2. маја, такође у вечерњим сатима.

Организатори "Приматијаде" сваке године излазе у сусрет студентима тако што им омогућавају да деле пансион са колегом/колегиницом. То значи да можете купити пола места и делити кревет и оброке са неким по цени од 55€. Та могућност постоји много година уназад и студенти је често користе како би присуствовали манифестацији по знатно нижој цени. Такође, постоји и могућност да троје студената иде у двокреветну односно петоро студената трокреветну собу, што је такође јефтинија и боља варијанта у односу на пуну цену смештаја.

ЦЕНА ПОЛА МЕСТА СА ПРЕВОЗОМ ЗА СТУДЕНТЕ ФФ ИЗНОСИ 80 € !!!
Чланови спотских екипа које ће се такмичити на ,,Приматијади 2018" као и студенти који излажу и бране своје научне радове ће имати додатне попусте.

Ограничења не постоје, године су небитне, тако да на ,,Приматијаду" можете повести другарице, другаре, сестре, браћу као и колеге са других факултета.
Више о догађају можете погледати на http://ssff.org.rs/primatijada.html

Пријава трају до 10. априла а плаћање најкасније до 17. априла. Постоји могућност плаћања на рате, а механизам плаћања одређујете сами. Пријаве и уплате можете извршити сваког четвртка у просторијама Студентског Савеза у Цара Душана 13, на 3. спрату у термину од 15 до 17 часова.

Детаљније информације:
065/51-03-371 Никола
063/895-88-40 Марко

Име: *
Your answer
Презиме: *
Your answer
Број путне исправе: *
Граница Црне Горе се може прећи са личном картом или са пасошем. Саветујемо да избегавате ношење пасоша и да на пут понесете личну карту. Молимо да унесете тачан број путне исправе.
Your answer
Коју величину мајице коју носите? *
Контакт телефон: *
Ваш контакт телефон служи искључиво у сврхе лакше комуникације између Вас и организатора у вези са детаљима самог путовања. (попуните у форми +381631234567)
Your answer
Да ли сте студент Физичког факултета? *
Број индекса *
Your answer
Primatijada 2016 Aftermovie
Погледајте како је изгледао прошлогодишњи скуп !
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms