Balance Health Center - lessen
Iedereen heeft het gisteren waarschijnlijk al gehoord. Er zijn nieuwe maatregelen voor -13 jarigen alsook een aanpassing voor de +13 jarigen. + 13 jarigen mogen hun hobby hervatten maar enkel outdoor en eveneens in een groep van max. 10 personen. Omdat de weersomstandigheden niet toelaten om buiten te dansen verandert er voor de + 13 jarigen niets. Zij blijven via ZOOM lessen volgen.
-13 jarigen mogen 1 hobby beoefenen indoor in een groep van max. 10 personen. Voor deze groep willen we met dit formulier een bevraging houden op welke manier jullie kind(eren) de komende weken de lessen willen volgen, via ZOOM of LIVE. Zo krijgen we duidelijk beeld van de aantallen per groep. Aan de hand van deze enquete zullen we een evaluatie maken en beslissen hoe we de komende weken op een veilige manier de lessen gaan organiseren. Daarom is het zeer belangrijk om zo snel mogelijk dit formulier in te vullen!
OPGELET! indien je kind(eren) meerdere lessen volgt kan je maar 1 keer live aanduiden. De andere lessen moeten via zoom gevolgd worden. Je dient per kind het formulier in te vullen.
Email address *
Naam kind
Volgt de les(sen):
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Piazza. Report Abuse