Trajnime pa pagesë për gra në biznes: BCC&GIZ
Projekti "Fuqizimi i Grave përmes Transformimit Dixhital" :

Temat e Trajnimeve:
▪️Transformimi dixhital (Mjetet Dixhitale, Prezenca online dhe llojet e lidershipit)
▪️Marketingu Dixhital, Tregtia Elektronike (E-commerce) dhe Inovacioni
▪️Mediat sociale, aftësitë e prezantimit/ komunikimit
▪️Menaxhimi i biznesit në krizë
▪️Qasja në financa.
Emri dhe Mbiemri *
Numri i telefonit *
E-mail *
Emri i biznesit *
Viti i themelimit/Nr. i Biznesit *
Vendi/Komuna *
Fushëveprimi kryesor *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy