Søk nå om å få spille

Konserthuset fortsetter suksessen fra tidligere år og inviterer også denne sommeren til kafékonserter i foajeen hver dag i hele juli!

Hele måneden blir det konsert hver dag kl. 13.00, med varierte program fra klassisk til populærmusikk, folkemusikk jazz m.m. Konsertene varer inntil 1 time (inkl. en kort pause underveis) og har en lav billettpris. Onsdag er vanligvis fast barnedag med program rettet mot de minste, med gratis adgang.

Vi tar nå i mot søknader fra artister og grupper som kan tenke seg å være med å spille. Dersom du/dere kan tenke deg å delta, fyller du ut søknaden under senest torsdag 3. mars. Vi får vanligvis svært mange søknader, og alle interesserte bes derfor fylle ut dette skjemaet. Vi begynner programarbeidet umiddelbart, og tar kontakt med alle søkere før påske.

Betingelser: alle medvirkende honoreres etter avtale. Reisekostnader og andre utlegg dekkes ikke. Konserthuset markedsfører konsertene gjennom programmer, på nettsider og i andre medier, og sørger for lydproduksjon der det er naturlig.

Husk søknadsfrist torsdag 3. mars 2016

Navn *
Your answer
Adresse
Your answer
Telefon/Mobil *
Your answer
Epost *
Your answer
Navn på alle medvirkende og instrument *
Your answer
Program - tittel og kort omtale
Finn gjerne en tittel som forteller noe om hva du/dere vil gjøre, evt. navn på artist/gruppe. Vi trenger også en kort omtale - max 200 bokstaver - som vi kan bruke som underlag for å skrive i programmer, på nettsider osv.
Your answer
Kort om de medvirkende
alder, utdanning, spesielle musikkinteresser osv.
Your answer
Jeg/vi ønsker å spille en av følgende dager *
Vennligst foreslå tre dager du vet dere kan (ikke 1., 3 eller 4. juli) Husk onsdager er barnedag!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms