(Из)Мечтай България - Бъдещето на демокрацията в България
Интерактивен семинар за младежи

26 - 30 юни, Американски университет в България, гр. Благоевград

Често ли мислиш по какъв по-различен начин трябва да се развива България? Мислиш ли си, какво харесваш тук и какво трябва да се промени? От кого зависи тази промяна? Защо е необходима? Как може да се случи? Защо е толкова важно да бъдем активни и какъв може да бъде нашият принос? Визията ни за България мечта ли е или постижима реалност?

ВЕЧЕ ИМАШ ИНТЕРЕС?
Нека потърсим отговор на тези въпроси заедно!

Бихме искали да те поканим заедно да преминем през миналото и настоящето, за да изградим визията за бъдещето на България и да отговорим на тези въпроси. Нека изградим България, в която младите да желаят да се реализират, а не да напускат.

Запиши се за участие в петдневния интерактивен семинар „(Из)Мечтай България - Бъдещето на демокрацията“ организиран от Фондация за свободата „Фридрих Науман“ в партньорство с Американския университет в България.

КОГА И КЪДЕ?
Дата: от 26-ти до 30-ти юни 2019 г.
Място: Кампус на Американския Университет в България, гр. Благоевград

КАКВО ДА ОЧАКВАМ?
Пет дневен интерактивен семинар, в който водещи преподаватели и практици заедно с всички 50 участници ще дискутират актуални въпроси по темите демокрация, върховенство на закона, гражданско участие в 21-ви век и активизъм, свобода на изразяване и медии, икономика и свободен пазар в разнообразни образователно-интерактивни формати и практически ориентирана работа в групи.

Чрез мултидисциплинарен подход семинарът ще предостави на младежи от различни краища на страната теоретични знания и практически умения да разберат и анализират демократичните процеси в България и да формулират сами конкретни идеи и проекти за насърчаване на прогресивни политики и демократичното развитие на страната.

Заедно, всички участници ще изготвят план за действие (обща позиция), който да превърне тяхната визия за България в реалност. Той ще бъде разпространен до медии, представители на политическия живот и управленските органи в страната и ще послужи за осъществяването на диалог с тях, както за организирането на последващи събития.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?
Младежи между 18 г. и 24 г., от цялата страна, без ограничение в степента на образование.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?
За да кандидатствате за участие в младежкия семинар „(Из)мечтай България - Бъдещето на демокрацията“ в гр. Благоевград моля попълни всички полета на настоящия формуляр на кирилица.

Семинарът е изцяло безплатен за участниците. Организаторите поемат разходите за фасилитатори, лектори, настаняване, храна и материали. Участниците следва да организират индивидуално своя транспорт до София и Благоевград. След предварително запитване организаторите ще могат да възстановят част от транспортните разходи на участниците от страната. Транспорт от София до Благоевград и обратно ще бъде осигурен, с цел по-лесно придвижване на групата (със сборен пункт София). За повече детайли се свържи директно с нас.

При въпроси относно съдържанието, организацията и попълването на онлайн формуляра можеш да се свържеш по всяко време с екипа на Фондация за свободата „Фридрих Науман“ на sofia@fnst.org и във Фейсбук https://www.facebook.com/fnfsee/.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ за участие: 18 ЮНИ 2019 г.

Допълнителна информация е на разположение на: http://www.fnf-southeasteurope.org/calendar/ и във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1550930818372516/

Българията Ни, е много по-добра от Българията Им! Заедно можем повече!

ВКЛЮЧИ СЕ!

Име и фамилия *
Your answer
Дата на раждане *
MM
/
DD
/
YYYY
Пол *
Населено място *
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Електронна поща *
Your answer
Фейсбук профил *
Линк към личния Ви профил във Фейсбук.
Your answer
Образование *
Учебно заведение и специалност *
Моля въведете Вашето учебно заведение, специалност/ профил.
Your answer
Учебно заведение град *
Моля въведете града на Вешето учебно заведение.
Your answer
В Българията Ми обичам: ... *
Моля отговорете на въпроса какво обичате в България с не повече от 144 символа.
Your answer
В Българията Им не обичам: ... *
Моля отговорете на въпроса какво не обичате в България с не повече от 144 символа.
Your answer
Българията Ни искам да бъде: ... *
Моля продължете изречението с не повече от 144 символа.
Your answer
Ще ми бъде нужен организиран транспорт от София до Благоевград *
Моля посочете, дали ще Ви е нужен организиран транспорт от София до Благоевград преди обяд на 26.06 и от Благоевград до София на 30.06 след края на семинара.
С попълването на настоящия формуляр за кандидатстване заявявам желание за участие в семинара, както и че съм на разположение през цялата негова продължителност: 26-30 юни 2019 г.
Съгласие с политиката за набиране, обработка и съхранение на лични данни
Ние от Фондация за свободата „Фридрих Науман“ поставяме поверителността, сигурността и защитата на Вашите лични данни като приоритет.

В съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) (Регламент (ЕС) 2016/679) предоставените по-горе лични данни ще бъдат използвани изключително от Фондация за свободата „Фридрих Науман“ с цел набиране и подбор на участници в младежкия семинар „(Из)мечтай България – Бъдещето на демокрацията“, поддържане на контакт с тях във връзка с участието им в семинара, както и изпращането на известия и покани за други публични събития организирани от Фондация за свободата „Фридрих Науман“.
С нанасянето на своите лични данни и изпращането на този формуляр Вие потвърждавате съгласие с горепосочената цел за предоставяне на лични данни.

Вие можете по всяко време да уведомите Фондация за свободата "Фридрих Науман", ако искате достъп до, поправка или заличаване на изпратените чрез този формуляр лични данни или ограничаване на обработката на посочените данни, като се свърже с Фондацията на имейл адрес sofia@fnst.org. Политиката на ФНФ за защита на личните данни е на разположение на http://www.fnf-southeasteurope.org/contact-us/privacy-policy/.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service