Ruksaleiri 1.-6.-luokkalaisille, ilmoittautuminen
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Kangasalan helluntaiseurakunnan syysloman ruksaleirille. Leiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Voit ilmoittaa lomakkeella kerrallaan vain yhden lapsen. Jokaisesta perheestä tulevasta lapsesta tulee täyttää oma lomake.

Leiri pidetään seurakunnallamme (Myllystenpohjantie 8) päiväleirinä 20.-22.-10. klo:9-16.
4.-6.-luokkalaisilla "varkeilla" leireily jatkuu niin halutessaan torstai-illasta yöpymisellä srk:n tiloissa ja perjantaina vielä päiväleiriläisten kanssa. (yöpyjille mukaan omat patjat, peitot ja tyynyt. Jos omaa patjaa ei ole mahdollista ottaa, jonkun verran patjoja löytyy myös ruksalta. Ilmoitathan etukäteen, mikäli tarvitset lainapatjaa)

Leirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala.

Kuljetuksista vastaa kukin perhe itse.
LEIRILLE VOIDAAN OTTAA MAKS 40 LEIRILÄISTÄ. MUKAAN PÄÄSEVILLE LAITETAAN TIETO PÄÄSYSTÄ 11.10. jälkeen vanhemman sähköpostiin.

Leirin ohjelma toteutetaan pääosin seurakuntamme sisätiloissa, mutta jonkin verran ohjelmassa on myös ulkoaktiviteetteja. Siispä mukaan kannattaa ottaa tarpeeksi lämmintä ja kuivaa vaatetta.

Leirin hinta on päiväleiriläisille 20e ja yöksi jääville 25e. Suoritathan maksun seurakunnan tilille 17.10. mennessä, FI21 5104 0040 0333 46 (OKOYFIHH), Maksuun viestiksi "ruksaleiri, lapsen nimi". Ota leirille tullessasi mukaan kuitti maksusta tai kuva kuitista.

Järjestäjät ja vastuuhenkilöt: Kangasalan helluntaiseurakunta. Leirin johtajat Pauliina Raittila (ke-to), puh 044-3737317 ja Eija Turunen (to-pe), puh 0503228848.

Tietosuoja: Täyttämällä tiedot lapsestasi tämän lomakkeen kautta, annat suostumuksesi leirin vastuuhenkilöille käyttää tietoja vastuullisesti levittämättä niitä ulkopuolisille tahoille. Kerätyt tiedot hävitetään leirin jälkeen, ellette toivo sähköposti-infoa jatkossa seurakuntamme lasten tapahtumista.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lapsen etu- ja sukunimi *
Ikä *
Vanhemman nimi *
Vanhemman puhelinnumero *
Vanhemman sähköpostiosoite *
Allergiat
Sairaudet tai lääkitykset, jotka meidän on hyvä tietää
Lapseni ilmoittautuu
Clear selection
Kuvauslupa *
Haluatteko jatkossa tietoa Kangasalan helluntaiseurakunnan lastentapahtumista
Clear selection
Haluatko lisätä jotakin tietoa lapsestasi leirin ohjaajille tiedoksi?
KIITOS VASTAUKSISTA! PAINA LOPUKSI LÄHETÄ PAINIKETTA.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy