Libri i Kartës së Performancës "Udha e shkronjave" 2017-2018
Duke plotësuar pyetësorin më poshtë, ju vërtetë deklaroheni që po lexoni Kartën tonë të Performancës, por ne këtë e bëjmë që të mundemi t'ju ofrojmë më shumë informacion në ditët që vijnë lidhur me atë që ne ofrojmë. Të dhënat që ju lini këtu (email, telefon) përdoren vetëm nga Drejtoria e shkollës "Udha e shkronjave" dhe vetëm ngushtësisht me atë që ne ofrojmë (shkollim, kurse online, libra dhe konkurrime kombëtare dhe lokale). Sapo të plotësoni të dhënat tuaja, ne do t'ju ofrojmë automatikisht linkun.
Email address *
Numri juaj celular? *
Your answer
Për cilën klasë interesoheni? *
Çfarë do t'ju interesonte më shumë nga shkolla "Udha e shkronjave". (zgjidh sa opsione të jenë të përshtatshme) *
Required
Fëmija juaj është në shkollë *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School. Report Abuse - Terms of Service