Whistleblowerordning
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Velkommen til vores whistleblowerordning
Lakrids By Johan Bülow A/S har etableret en whistleblowerordning, som har til formål at give nuværende og tidligere medarbejdere, samarbejdspartnere, og andre eksterne personer med tilknytning til Lakrids By Johan Bülow A/S mulighed for at anmelde mistanker og bekymringer om uretmæssig adfærd og økonomisk misbrug eller grove overtrædelser af lovgivning eller interne retningslinjer i Lakrids By Johan Bülow A/S.

Modtageren af anmeldelser, der indberettes via denne whistleblowerordning, er PwC (PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab). PwC er et uafhængigt revisionsfirma, som på vegne af Lakrids By Johan Bülow A/S modtager anmeldelser, for at sikre en uafhængig og anonym kanal for dig, der anmelder. Efterfølgende sendes din anmeldelse videre til behandling hos Lakrids By Johan Bülow A/S.

Anonymitet
Du har mulighed for at indgive oplysninger anonymt via denne whistleblowerordning.

Hvis du ønsker at være anonym, må du ikke oplyse dit navn eller andet personhenførbart, som f.eks. adresse eller telefonnummer. Hvis du vælger at være anonym, skal du vide, at det kan vanskeliggøre undersøgelsen af forholdet, da vi ikke kan stille afklarende spørgsmål eller bede om yderligere dokumentation eller lignende.

PwC har bedre mulighed for at undersøge forholdet, hvis vi har mulighed for at kommunikere med dig. Dette kræver, at du oplyser, hvem du er og hvordan PwC kan komme i kontakt med dig. Vælger du at oplyse dette til PwC vil din identitet kun være kendt af PwC og du vil fortsat være anonym over for Lakrids By Johan Bülow A/S. PwC sikrer din anonymitet overfor Lakrids By Johan Bülow A/S og oplysninger omkring din identitet vil under ingen omstændigheder blive videregivet til Lakrids By Johan Bülow A/S medmindre du giver tilladelse hertil.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PwC. Report Abuse