ПРИЈАВА НА ОГЛАС ЗА СТИПЕНДИЈА 2018/2019
Благодариме за Вашиот интерес да се пријавите на овогодинешниот повик за стипендии на Талент бизнис инкубаторот STEP-UP, во соработка со едни од најреномираните компании во брзорастечкиот ИКТ сектор!

Ве молиме пополнете го прашалникот подолу.

Вашата пријава ќе биде внимателно разгледана и во зависност од текот на селективниот процес, ќе бидете известени за следните чекори и за исходот.

Лични податоци
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Адреса на живеење (улица, град/место) *
Your answer
Мобилен телефон за контакт *
Your answer
E-mail адреса за контакт *
Your answer
Податоци за вашето образование
На кој факултет студирате? *
Your answer
Која насока? *
Your answer
Напишете го досегашниот постигнат успех *
Your answer
Накратко опишете го вашиот мотив за избор на оваа студиска програма? *
Your answer
Направете листа од одличја и награди достигнати за време на досегашното образование *
Your answer
Останати информации за вас
Кои се вашите интереси, хобија и активности што ги практикувате во слободно време?
Your answer
Колку изнесувале примањата на вашето семејство за изминатата година (во денари)?
Дали сте корисник на некоја друга стипендија? *
Доколку сте одговориле потврдно на претходното прашање, ве молиме наведете за каква стипендија се работи?
Your answer
Нешто повеќе за вас...
Објаснете што би сакале да постигнете во вашата професионална кариера и каде би сакале да бидете за 10 години од денес (до 120 збора) *
Your answer
Опишете една досегашна ваша активност од која сте посебно задоволни и што ве мотивирало да ја спроведете (до 150 збора) *
Your answer
Објаснете што најмногу од досегашното семејно и училишно воспитување и образование ви користи во професијата (до 150 збора) *
Your answer
Што ве мотивираше да се пријавите за оваа програма за стипендирање? (до 120 збора) *
Your answer
Политика за лични податоци
*
СТЕП-АП ги собира, обработува и користи вашите лични податоци кои се дел од оваа пријава. Податоците од оваа пријава може да бидат употребени само за понатамошните потреби за процесот на селекција на кандидатите. Податоците ќе се чуваат во период до една година. По истек на предвидениот рок, податоците ќе бидат избришани и уништени на начин пропишан со Законот за заштита на лични податоци. Доколку сакате, имате право во секое време да ја повлечете оваа согласност, пред истекот на предвидениот рок, со поднесување на писмено барање до Талент бизнис инкубаторот СТЕП-АП. По поднесување на барањето за повлекување на согласноста, СТЕП-АП се обврзува веднаш да ги избрише вашите лични податоци.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service