Bevraging gezondheidsvaardigheden
Gezondheidsvaardigheden zijn de vaardigheden van een individu om informatie over gezondheid te verkrijgen, begrijpen en te gebruiken bij gezondheidsgerelateerde beslissingen.
Dit houdt in dat de patiënt na elk contact zou moeten kunnen antwoorden op de vragen: wat hij/zij moet doen en waarom hij/zij dat moet doen. Dit kan een uitdaging zijn wanneer de patiënt geen gemeenschappelijke taal deelt met de zorgverlener of wanneer hij/zij beperkte gezondheidsvaardigheden bezit.
Deze vragenlijst tracht in kaart te brengen welke hulpmiddelen nu reeds gebruikt worden, welke u anderen zou aanraden, welke waar ze tekort schieten en welke hulpmiddelen toegevoegd zouden moeten worden om een betere zorg te kunnen verzekeren.
Naam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Bij hoeveel contacten op 10 heeft u het gevoel dat uw gebruikelijke communicatie ontoereikend is, met mogelijks gevolgen voor therapietrouw, opvolging afspraken, … *
Maakt u in die situatie gebruik van hulpmiddelen om uw communicatie te verhelderen? (Dit kunnen hulpmiddelen zijn voor taalondersteuning, visuele ondersteuning of op vlak van patiënteducatie). *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service