AVALUACIÓ DE LA FORMACIÓ DE L'ACPP
Des de l'ACPP volem avaluar el conjunt de les accions formatives que organitzem per als professionals de la salut mental (jornades, conferències, seminaris, tallers, màsters, postgraus i supervisions).

Per a nosaltres és molt important la vostra opinió, ja que així podrem ajustar-nos millor a les vostres necessitats i interessos.

Respondre'l no us implicarà més de 5 minuts!

Voldríeu tenir la possibilitat d'aconseguir 100 € de descompte en el proper seminari o taller que sigui del vostre interès?
Si ens faciliteu les vostres dades de contacte, podreu participar en el sorteig que es celebrarà a finals de novembre i obtenir així un descompte de 100€ en el seminari o taller que us interessi durant aquest curs escolar.

Us informem que en compliment amb la normativa europea i espanyola vigent en matèria de protecció de dades, establerta al Reglament UE 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (Reglament General de Protecció de Dades), les dades que ens faciliteu només seran utilitzades per realitzar aquest sorteig i no seran tractades per a cap altra finalitat que no sigui la de poder identificar a la persona guanyadora i poder-hi contactar per fer-li arribar el premi. Per tant, les dades personals aquí recollides es conservaran únicament fins al moment de la finalització d'aquest sorteig i la identificació del seu guanyador/a.

Per a qualsevol dubte o reclamació sobre els drets d’accés, rectificació, revocació, supressió, portabilitat de dades, limitació del tractament i oposició podreu adreçar-vos al responsable del tractament a través del tel. 932127896, o a l’adreça de correu electrònic: acpp@psicoterapeuta.org, o consultar l’avís legal publicat a la pàgina web oficial de l’ACPP: http://www.psicoterapeuta.org/avis-legal/.

De tota manera, si no us interessa, podeu obviar aquest pas i anar directament a la pàgina següent del formulari.

Nom i cognoms
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service