Inscripció formació: “L'EINA CLAU PER TROBAR FEINA: FES UN CURRÍCULUM D'ALT IMPACTE”
 Vols fer un currículum atractiu per a les empreses? Tens dubtes sobre com fer-lo. T'explicarem els punts clau que has de tenir en compte per fer un bon currículum

FORMACIÓ ONLINE. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

T'enviarem la convocatòria el dia anterior a la sessió al correu electrònic que ens indiquis en el formulari.

És molt important que  accedeixis  els 5 minuts previs a l'hora convocada per comprovar que tot  funcioni correctament.

Revisa que les dades que insertes en aquest formulari són correctes perquè t'arribi la convocatòria.

En cas de no poder assistir finalment o si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres:

Telèfon de contacte amb el SEOVT
938415812/636603499
mcvt.seovt@mvalltenes.cat


 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1.Nom i Cognoms *
2.NIF/NIE *
3. Telèfon *
4. Correu electrònic *
5. Municipi *
6. Estàs inscrit/a al SEOVT o al servei local d'ocupació del teu municipi? *
MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE LA VALL DEL TENES, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades -UE- 2016/679, segons els articles, 5, 6 i 7, per l’LOPD 3/2018, de garantia dels drets digitals, en el seu Títol II i els seus articles, per la Llei Orgànica 1/1982 i l’ultima modificació del 23/06/2010, de protecció civil del dret a l’honor la intimitat personal i familiar, tracta la imatge i les dades personals de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat, amb finalitats determinades, explícites i legítimes i no seran tractades ulteriorment de manera incompatible amb aquestes finalitats. Les dades seran adequades, pertinents i limitades al necessari en relació amb les finalitats per a les que són tractades i, si fos necessari, actualitzades. S’adoptaran totes les mesures raonables per a què se suprimeixin o rectifiquin sense dilació les dades personals que siguin inexactes respecte a les finalitats per a les que es tracten.
L’interessat té dret a presentar reclamacions a l’Autoritat de Control. Només se cediran les dades de l’interessat per obligació legal, per al tractament comptable i fiscal, o per motius relacionats amb el servei ofert per l’entitat.
Dades a tractar: Personals de contacte i imatge.
Finalitat: Gestió administrativa, de formació i promoció de les activitats  als mitjans de premsa audiovisual, xarxes socials, pàgina web i medis d’impressió.

L’interessat podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació, supressió, limitació i portabilitat, adreçant-se a: dpd@grupqualia.com 
Amb  l’acceptació del procés d’inscripció, autoritza el tractament de les seves dades i imatge personal de forma parcial o total per el motiu / finalitat que s’exposen.

Acceptació de les condicions *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy