РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР / REGISTRATION FORM
Имаме удоволствието да Ви поканим и на дискусия с европейския дизайнер на градски игри и селекционер на тазгодишната програма, Филип Ехман, представител на студио за градски игри Play: Vienna, Австрия. Срещата ще даде възможност да научите повече за популярния метод на интеракция в и с градска среда, възможните и разнообразни негови приложения и какъв е опитът на Европа в тази сфера. Градските игри са средство за общностно развитие и общуване и ревитализиране на средата. Чрез нестандартни и забавни подходи, дизайнерите на градски игри поставят пред широк публичен форум важни теми и въпроси, свързани с развитието и опознаването на мястото, намирането на спонтанни решения и преоткриването на града и неговия скрит потенциал. В динамичните съвременни градове, игрите на открито са похват и за сближаване, и за промотиране на нов културен продукт, и за осмисляне на обекти и включването им в ДНК структурата на живия град. Срещата, на която ще имате възможност да обмените идеи и опит и да участвате в тестово-разиграване на игри ще се състои на 17.11.2017 /събота/ от 15:00 до 17:00 ч. в #СКЛАД, ет. 3 /ул. Екзарх Йосиф 16/.
Работен език: английски. Вход свободен
-------
We are pleased to invite you to a meeting and a talk with the European designer of urban games and selector of the games in the current edition of the festival - Mr Philipp Ehman, representing the Play:Vienna - studio - Austria/, The meeting will enable you to get to know a bit more about this popular method of iteration of and in urban space as well as with its possible and diverse applications and see, play-test and discuss examples throughout Europe.
The meeting will be held on 17.11.2018 /Saturday/ from 15,00 till 17.00 h in #SKLAD, floor: 3 /16 Ekzarh Yossif Str./ Plovdiv.
Free entrance. English language
Email address *
Име и фамилия / Name and Surname *
Your answer
Институция, ако представлявате такава / Institution, if you represent such
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Municipal Foundation Plovdiv 2019. Report Abuse - Terms of Service