Aanmeldformulier optreden NEVENPROGRAMMA  Utrecht Zingt festival Leading Voices 2022 (27-31 juli 2022)
Met dit formulier meld je je aan voor een optreden tijdens het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Je optreden maakt deel uit van het NEVENPROGRAMMA van dit evenement.

- Het NEVENprogramma is gericht op koren en zangers. Het bestaat uit (gratis) concerten tijdens lunch- en theetijd door amateurkoren en workshops voor amateurzangers in ochtend en middag.
Dit formulier is er alleen voor om je op te geven voor een optreden tijdens een van deze (gratis) concerten tijdens lunch - en theetijd in het nevenprogramma.
Wil je mee doen aan een van de workshops, dan kun je hiervoor in het voorjaar van 2022 kaarten kopen. Het programma van de workshops communiceren we in januari 2022 via diverse kanalen.

- Het HOOFDprogramma van het evenement is gericht op dirigenten en bestaat uit workshops, lezingen en presentatie overdag en (betaalde) concerten in de avonduren. De kaartverkoop hiervoor start in januari 2022. Je kunt dan alleen een passe-partout, dagkaart of kaart voor een concert kopen.

GOED OM TE WETEN, als je je koor opgeeft voor een optreden
- je koor ontvangt geen vergoeding voor het optreden
- je optreden mag maximaal 20 minuten duren
- je koor wordt altijd geprogrammeerd samen met een ander koor zodat er een concert van 60 minuten ontstaat
- het concert van je koor is gratis toegankelijk voor publiek
- indien mogelijk zorgen we voor 2 optredens op één dag waarbij we bij voorkeur een combinatie maken van een optreden in de binnenstad van Utrecht en een optreden op een locatie elders in de stad (bijvoorbeeld verzorgingshuis,  ziekenhuis of bibliotheek). Je kunt hieronder aangeven of je daar voor open staat.
- alle locaties voor optredens zijn goed met openbaar vervoer bereikbaar.
- de concerten zijn zo geprogrammeerd dat koorleden ook aan workshops mee kunnen doen, de programma onderdelen overlappen elkaar dus niet.
- in januari 2022 komen we bij je terug, dat kan dus even duren
- aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, we proberen zoveel mogelijk koren een plek te geven maar vol is helaas vol

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam koor *
Naam dirigent *
Contactpersoon koor (naam) *
Contactpersoon koor (email adres) *
Contactpersoon koor (mobiel nummer) *
Uit hoeveel zangers bestaat het koor? *
Genre koor *
Required
Begeleiding *
Required
Kun je kort iets vertellen over het koor (bv hoe lang bestaan jullie, wat voor bijzondere projecten doen jullie etc? Deze tekst gebruiken we als basis voor de communicatie van het programma) (120 woorden max) *
Als die er is, wat is de website van het koor?
Als die er is, wat is de facebook account van het koor?
De precieze indeling van de dag zal pas gemaakt worden als alle aanmeldingen binnen zijn. Mochten jullie sterke voorkeur voor een bepaald moment hebben, kun je dat hier laten weten. *
Required
We willen graag dat koren op meerdere locaties optreden. Hieronder naast 'reguliere' podia ook enkele andere opties. Graag horen we wat jullie met je koor ook wil doen. *
Required
BUITEN locaties - De locaties van de optredens die beschikbaar zijn, zijn waarschijnlijk onderstaande. Mochten jullie sterke voorkeur voor een bepaalde locatie hebben, dan kun je dat hier laten weten.
BINNEN locaties - De locaties van de optredens die beschikbaar zijn, zijn waarschijnlijk onderstaande. Mochten jullie sterke voorkeur voor een bepaalde locatie hebben, dan kun je dat hier laten weten.
Hebben jullie nog vragen of opmerkingen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy