THIRRJE PER TRAJNIM -Zhvillimi i Politikave Publike dhe Advokimit në Fushën e Punësimit të të Rinjve
Trajnimi do te organizohet ne datat 3-4 Prill 2019, ne Albanian Star Hotel ne DURRES.
Per ata qe vijne nga rrethet Pertej Barrierave do te mbuloje koston e udhetimit lokal ne baze te biletave.
Shenim: NESE JU PERZGJIDHENI DUHET TE JENI PREZEN NE DY DITE TE PLOTA TRAJNIMI.

Kontakt: irena.topalli@beyondbarriers.org

Email address *
Emri i Organizates *
Forma e regjistrimit te organizates *
Adresa dhe kontaktet *
Emri/Mbiemri *
Pozicioni juaj ne organizate *
Numri juaj i telefonit *
E-maili juaj *
Qyteti nga do te udhetoni: *
Cila eshte eksperienca e organizates tuaj ne fushen e punesimit te te rinjve? *
A keni propozuar ndonjehere ndryshime apo rekomandime per permiresimi e politikave te punesimit? *
Cili eshte motivimi juaj per te marre pjese ne kete trajnim? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beyond Barriers. - Terms of Service