Anmälan till kortkurs på HV Skola
Obs! Innan anmälan sker behöver du försäkra dig om att kursen har lediga platser. Om det i kursinformationen anges "kontakta oss för platstillgång" bör du kontakta oss på skola@hv-textil.se.

Anmälningsavgift
För att din anmälan ska vara giltig betalas en anmälningsavgift om 500 kr per kurs. Betalning av anmälningsavgift sker efter att du via mail mottagit bekräftelse om att det finns plats på kursen.

Antagning
Innan kursen startar kommer du att få en kallelse via e-post. Ni som vill gå tillsammans på en kurs måste anmäla er samtidigt och ange detta i anmälan.
Kursen ges under förutsättning att tillräckligt många anmälningar finns.

Avbokning
Anmälningsavgiften är en administrativ avgift och betalas inte tillbaka om du tackar nej till erbjuden plats eller avbokar deltagande i kurs. Om deltagare avbryter en påbörjad kurs debiteras hela kursavgiften. Om du på grund av sjukdom måste avbryta kursen kan du mot uppvisande av intyg få del av kursavgiften återbetald. Du betalar för de gånger du deltagit i kursen samt debiteras en administrationsavgift på 10% av kursavgiften.

Inställd kurs
Vid en av skolan inställd kurs återbetalas anmälningsavgiften.

-----------------------------

Anmälningsvillkoren finns i sin helhet på vår hemsida: https://www.hv-textil.se/vara-verksamheter/hv-skola/utbildningar/anmalan-och-antagning/
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Handarbetets Vänners Skola. Report Abuse