2021 Inschrijfformulier gesprek bij Vrije Academie 't Pad
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vrije Academie 't Pad
Kunstopleiding voor Holistische Beeldende Kunst. Persoonlijk en gericht op ieders kwaliteit. Kunstzinnig werken met hoofd, hart en handen.
Vakopleiding tot Psychosociaal Therapeut Beeldend gebaseerd op ACT en schematherapie.
Om kennis te maken met Vrije Academie 't Pad nodigen we je graag uit op onze Open Dag. Heb je (daarna nog) persoonlijke vragen, dan is het mogelijk een afspraak te maken met Marjan Raven (oprichter, directeur, docent eerste basisjaar en Psychosociaal Werk en commissie Holistische Beeldende Kunst jaren).
Als je in aanmerking wilt komen voor een mogelijke vrijstelling kun je dit eerst voorleggen aan Marjan Raven, als dit een heldere situatie is dan is een intakegesprek niet nodig. Bij twijfelgevallen kun je een intakegesprek aanvragen met een docent van de opleiding. De kosten hiervoor bedragen € 85, die je bij vrijstelling in mindering mag brengen op het studiegeld. Na ontvangst van het aanvraagformulier met motivatieformulier ontvang je een factuur. Na bijschrijving van € 85 op rekeningnummer NL50 ABNA 0609 3788 80 t.n.v. Vrije Academie ’t Pad zal een docent van onze opleiding een afspraak met je maken.
Ik heb belangstelling voor Vrije Academie 't Pad en wil graag: *
Voornaam en achternaam *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon mobiel/vast *
Graag aanvinken wat van toepassing is:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy